Представена публикация

Долу правителството на ченгесарската мафия - и вън от прокуратурата на главния прокурор на Доган-Пеевски!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде ра...

петък, 14 февруари 2020 г.

Гешев или Боко е по-подходящ да ви е вождът, а, какво ще кажете по тоз въпрос?!Самонасилих се да изслушам едно интервю на радостта на народа - Гешев. Освен това, че той постоянно казва едно многозначително прекалено протяжно "Ъъъъъъъъъ..." ме впечатли и често повтаряните от него рефрени, че той, видите ли, правел всичко само и само за да угоди на хората, на народа; освен това съдът му пречел да се развихри както той си знае - и както можел. (Пофали се, че напоследък сички биле станали много любезни, мили и нежни с него!)

Оттук си правя извода, че сърцето Гешево копнее за един хубав НАРОДЕН СЪД, който набързо да осъди и да избие всички до един "народни врагове", сиреч, да избие всички ония, които по някакъв начин пречат не само на народното щастие (и РАДОСТ!), но и най-вече пречат на господарите на Гешев, именно Доган и Пеевски (и Борисов, тяхната маша!).

И тъй, драги наивни представители на народа, оказва се, че вече сме реално застрашени от връщането на комунизма у нас и то в най-уродлива фашистко-демагогско-популистична форма! Тоз Гешев дали пък, от тази страна погледнато, не е най-подходящ да стане нашият български роден Дуче? Или Боко е по-подходящ да ви е вождът, а, какво ще кажете по тоз въпрос?!

Честит ви Гешев, радуйся, ликуй, народе!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

2 коментара:

Анонимен каза...

Дългата ръка на правосъдието ще стигне и до теб, влечуго!!!

Анонимен каза...

И двамата са окей.