Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 17 март 2020 г.

И вие сте готови да простите всички злоупотреби, гафове, издънки и дори самовсластието на Банкянския хубостник и тарикат, така ли?


Един приятел, който доскоро беше настроен рязко опозиционно срещу Б.Б., тия дни ми каза, че в условията на вирус-кризата Премиеро се справял... "бляскаво"! Той вече ставал негов почитател и щял да гласува за него с оглед на това мутрите да ни управляват вечно. Разбира се, влязохме в спор.

Но думата ми е за ето какво: как пък има толкова наивни хора, че не сфащат фалшивия и користен характер на Боковата активност?! Щото трябва да си непоправим наивник да не разбираш, че тази вирус-криза беше приета от властващите като манна небесна: целокупният малоумен народ заради пустия "корона-вирус" напълно забрави злоупотребите, гафовете, издънките, произвола, беззаконията... и ето, дори е готов да забрави и страшната некадърност на властниците ни! Боко бил, моля ви се, показал, че е "най-добрият управник, който сме имали някога", това чух от въпросния наивник, представяте ли си?!

И вие ли започнахте да "мислите", като гледате мощната му фигура как се перчи вечер от екрана на телевизора и как он дрънка врелите-некипели си простотии?! Хахал да ви е тоз "най-добър управник", ние, дето си запазихме здравия разсъдък, пак не го щем! Между другото обявиха извънредно положение и така бетонираха властта си неизвестно за колко време - и това ли даже не ви смущава?

И вие сте готови сичко да простите на Банкянския хубостник, така ли? И къщата в БАЦЕлона не ви вълнува вече? И наглостите и милиционерщините на последователя на Вишински Гешев дори не ви смущават изобщо, така ли? Блазе ви!

Аз пак ще си повторя заключението: мутро-ченгесаро-комунистите случиха на народ, мама му стара! Знаете ли колко са щастливи като гледат, че пред себе си имат не народ, а стадо (сложило си масово маски на муцунките!!!)?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

МНОГО СИ БИЛ ЗЛОБЕН БЕ, ГРАНЧАРОВ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАМАН НАРОДЪТ И ВЛАСТТА СЕ ОБЕДИНИХА ЗА ДА ИЗДЪРЖИМ НА ИЗПИТАНИЕТО И ТИ ВЕДНАГА СЕ РАЗКРЕЩЯ КАТО ПРЪВ ВРАГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ, ГРАНЧАРОВ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА ТАКИВА ЗЛОДЕИ КАТО ТЕБ, ДЕТО МРАЗЯТ НАРОДА, И БЕЛЕНЕ ИМ Е МАЛКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА БЪЛГАРИЯ И НАШЕТО НАРОДНО ЕДИНСТВО ОКОЛО ВЛАСТТА МАХАЙ СЕ, НАПУСНИ НАШАТА МИЛА РОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ МИ СЕ ПРАВИ ТОЙ НА НАЙ-УМЕН, ЩЕ МИ РАЗСЪЖДАВА ТОЙ, Я СЕ МАХАЙ ОТ ОЧИТЕ НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРАВИЛНО ТЕ УВОЛНИ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКЪВ ЗЛОБЕН ТЪПАНАР КАТО ТЕБ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОКЛЕТ ДА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕЩАСТНИК НЕДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МЛЪКНИ ЗАВИНАГИ, ПРОКЛЕТНИКО!!!!!!!!!!ТИ НЕ СИ ЧОВЕК ДАЖЕ, ТИ СИ ГНУСЕН ИЗРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

какво предлагаш?

Julia Mihailova

Ангел Грънчаров каза...

Julia Mihailova Аз изпитвам кошмарен потрес когато всички почнат "да мислят" напълно еднакво, щото си спомням непрежалимите времена на комунизмо-социализма. Повява ме леден и мъртвешки полъх когато усетя такова бетонно единомислие! Предлагам нещо простичко: да си употребяваме акъла, да се постараем да пазим акъла си трезв, да не се поддаваме на истерията-параноята, да даваме израз на съмненията, чувствата, мислите си. Тоест в условията на наложеното ни извънредно положение да не харизваме на властта своето свещено право да мислим със собствения си ум. Това предлагам. Не мога да пея в хор с всички, мразя да пея арията на единомислието, от мен не искайте това!

Анонимен каза...

Аз също нямаше в никакъв случай да гласувам за ГЕРБ, но сегашната ситуация промени мнението ми. Борисов показва решителност и воля да се справи със ситуацията. Може да разчита на моя глас на следващите избори.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, нима загърбихте и Вие Партията-кърмилница заради Банкянския бабаит? Другарко, Вие минахте в стана на "десницата", другарко, това е предателство спрямо тъй любимата Ви Партия?!

Анонимен каза...

Привет,

Въпреки всички идиотщини, които се случиха покрай корона истерията, има и някои положителни неща :)
1.) Видя се, колко е важно дистанционното обучение;
2.) Видя се, колко е важно да има Електронна държава и електронна община с всички услуги онлайн;
3.) Може да има синя зона безплатна;
4.) Може да има по-гъвкав градски транспорт;
5.) Сетиха се да закупуват апарати за командно дишане;
6.) Сетиха се да мият улици по-редовно.

Asst. Prof. George Pashev, PhD, M. Eng.
Asst. Prof. @ Computer Informatics Dep. @ FMI
@ University of Plovdiv "Paisii Hilendarski"
Programmer @ Dextro-Research.eu
e-mail: georgepashev@gmail.com