Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 май 2020 г.

Как да узаконим бизнеса си?



Здравейте, имам един въпрос към ония от вас, които разбират от право, ще бъда благодарен на оня, който ми отговори на следния въпрос:

С един приятел започнахме нещо като бизнес: купихме косачка и започнахме да косим тревни площи. Да, обаче ни искат фактури, как да ги издаваме? Затова ви моля да ми кажете: в нашия случай, за такъв прекалено дребен бизнес, кой вариант е най-добър за да си узаконим бизнеса: ЕТ, ЕООД или може би НПО? Или като свободна професия да се регистрираме? Какъв е законът?

Разбирате ли, не можем да продължим бизнеса си ако не можем да издаваме фактури?

Този ми е въпросът. Ще бъда много благодарен на тия, които ми дадат добър съвет!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

По-добре сив и жив, отколкото бял и умрял!

Анонимен каза...

Преквалифицирайте се и от косач станете учител.

Ангел Грънчаров каза...

Аз съм учител, другарко. Ето примерно уча Вас на морал всеки ден...

Анонимен каза...

Не си учител. Аргатин си.