Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 16 август 2020 г.

Дали не иде края на мутро-гербовашките беззакония и безобразия в страната, в частност и в образованието?!



Дали да не възобновя протеста си за свобода и реално демократизиране, т.е. против мутризирането на образованието?

Ето как години наред протестирах срещу беззаконията и безобразията на мутро-комунисто-милиционеро-ченгесаро-гербовашката власт в "образованието" на тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ - моята борба беше за свобода в образованието, т.е. за непосредствено и практическо реално демократизиране, либерализиране и декомунизиране на отношенията в конкретните образователни общности (в училищата), поради което мутризираната образователна бюрокрация видя в мое лице "народен враг", репресира ме жестоко, опраска (уволни) ме двукратно, изрита ме от образованието, фактически ми отне преподавателските права (!!!), остракира ме, опитаха се да ме уморят, поставяйки ме в най-унизителни условия; гербовашките калинки, моля ви се, ме обявиха за "некадърник" и прочие.

Но дали вече не иде края на мутро-гербовашките безобразия в страната, в частност и в образованието?! Приятели ме призовават да подновя, да възобновя протестите си, дали да го направя?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Моля ви, излезте пак на протест!

Ангел Грънчаров каза...

И защо ме молите аз да изляза на протест? А Вие не можете ли да излезете на протест?