Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 4 август 2020 г.

Започнахте ли да пишете вече своя донос?



Подадох документи във всички училища в цяла България, в които има обявени учителски места по философия и гражданско образование - да, подадох документи във всички училища в цялата страна, в които има обявено място за учител по философия и гражданско образование! Ако трябва готов съм да ида да водя часове по философия в Малко Търново или в Силистра. Или в Петрич.

Ще стана ако трябва пътуващ философ, ако трябва, ще спя на улицата, но ще се върна в образованието - откъдето мутренската власт ме изрита преди 6 години по напълно мутренски начин и оттогава-досега ме държи безработен, без средства за съществуване, даже и съпругата ми, също учителка, също я уволниха, за да отмъстят на мен.

Другари гербовашки доносници, запретвайте ръкави и започвайте да пишете доноси против мен до всички директори на училища в свидното ни отечество, в което има обявено вакантно място по философия! Започнахте ли да пишете вече своя донос срещу мен, другарки и другари бдителни комунисто-гербоваци? :-)

Приятно писане ви желая, мерзавци!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Всъщност не е никак лошо хората да знаят с какъв човек си имат работа.

Анонимен каза...

Няма логика в това което сте написал. Кой може да знае къде сте подали за да напише донос? И какъв донос може да напише? Грънчаров е мързелив и често мирише на чесън?