Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 20 август 2020 г.

Какъв съвет дадох на инатливия ни страхливец-Премиер?



Тази заран написах и изпратих следната кратка телеграма до Премиеро Боко Борисов:

Ало, Борисов, стига пинизи де, стига тарикатлъци, изнервяш хората вече - и всичко се пише на твоя гръб! Махай се ако имаш поне капка достойнство - ако изобщо знаеш що е това достойнство! Срам поне малко имаш ли? Вкопчил си се във властта като удавник за сламка - толкова ли те е страх, че народът ще ти подири сметка за далаверите?! Толкова големи далавери ли правихте бе, нещастници крадливи?! Виждаш ли колко лошо е да си прост: като се инатиш сега ни убеждаваш, че далаверите на твоя режим са така големи, че даже не можем да си представим колко яко сте крали?! Сфащаш ли сега докъде я докара с твоето инатене?!

Сега разбра ли какво е разумното и мъжкото повезение в тази ситуация: спираш с тарикатлъците, с преставаш с усукването и с увъртанията, даваш си оставката, поемаш ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ за това, което си сторил ти и мафията около теб, ще се наложи да се се изправиш пред съд за да се види каква точно ти е вината за престъпленията, след това, ако се наложи, ще ти се наложи да изтърпиш и наказанието, не е толкова страшно да се иде в затвора, и там хора живеят, ето ти и един съвет, килия 216, втори етаж, южното крило, при бай Ставри, човекът е строг, но справедлив!

Тъй че недей повече да се правиш на бабаит, знаем, че яката трепериш, отпусни се, поеми дъх и... подписвай проклетата оставка! Щот иначе - много по-лошо за теб ще стане! Толкова лошо ще стане, направо кошмарно лошо ще стане, толкова, че при бай Ставри ще ти се стори направо курорт - като на Малдивите!

Един добър гражданин ти пише, учител по философия и гражданско образование, когото назначените от твоето правителство на властващи позиции калинки опраскаха, уволниха и остракираха от образованието по една-единствена причина: че не бил учител-мижитурка. (За съвета, който ти давам, може да ми изпратиш в израз на благодарността си поне една шибана банкнота от ония, от пачките в чекмеджето, ти прецени де, може и две - ако не си чак такава скръндза!)

Всичко добро! Не се коси повече да се инатиш! Тъпо е. Бай Ставри вече те чака и радостно потрива ръце...





Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: