Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 8 септември 2020 г.

Дали Премиеро и Главният Прокурор не са се вджендърили от страх и не спят заедно в едно и също легло?



Статуквото е: двама бивши генерали и един настоящ генерален прокурор под един покрив в Бояна от Иво Инджев

... Борисов е приютил и изплашения Гешев да се борят по съседски срещу дроновете на съседа. Може и на гости да си ходят преди да спинкат далеч от погледите на злобарите, които им искат оставките и на които Борсов отдавна каза подигравателно да си викат колкото си щат пред празната сграда на Министерския съвет.

Нищо чудно точно тази възможност за лична комуникация на двамата побратими от лозунгите на протестиращите срещу тях българи да е главната причина за криеницата на главния прокурор в Бояна.

Двама бивши генерали и един настоящ генерален прокурор, събрани в строената за Живков резиденция, плюс мигриралите в търбуха на сталинисткия Партиен дом депутати от всички проруски парламентарни партии, олицетворят днешното статукво в България.

И вие ми казвате, че всичко е наред в евроатлантическата ни държава и само трябва да почакаме спокойно половин година до следващите избори, за да се изясни картината?

Че не е ли ясна и сега?

ВЪЗНИКВАТ ДОСТА ВЪПРОСИ, особено в светлината на разследването в американската радиостанция "Свободна Европа": Всички знаят, никой не говори. Как Иван Гешев заживя в резиденция "Бояна"?

Примерно този: ходят ли си на гости Премиеро и Генералниот Прокурор преди да идат да спинкат далеч от погледите на злобарите, искащи им оставките? Или този: Дали Премиеро и Главниот Прокурор не спинкат заедно, прегърнати като две невинни дечица, уплашени до смърт от страшните злобари, искащи им всеки ден оставките? Или още един въпрос, който, в светлината на злокобната Истанбулска конвенция, придобива направо кошмарен смисъл (от който не може да склопи очи Вице-Премиеро Каракачанов, който е прочут специалист по гейско-джендърската проблематика!): дали Премиеро и Главният Прокурор не са се вджендърили от страх и не спят в едно и също легло? Какви други, още по-кошмарни въпроси можем да си поставим нататък нека всеки преценява сам, нас просто ни е срам да ги изречем на глас, щото сме истински мъже...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: