Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 28 септември 2020 г.

Защо за мутро-гербоваците упражняването на властта е безкраен празник на краденето - фиеста на разбойничеството?


За мутро-гербоваците упражняването на властта е неспирно крадене, е нещо като фиеста, като безкраен празник на разбойничеството. Ето какво казах на един такъв другар, дето тия дни плаче, че краденето на мутро-гербоваците привършва: 

Ангел Грънчаров: Вие, другарю, гербовак ли сте? На какво се крепи тъй сърдечната Ви любов към мутренския режим на дон Боко Де Ла Банкя? Много хубаво крадете когато он властва, така ли?! 

Vilislav Ivanov: Ангел Грънчаров при вас другарю мъката е че не сте включени в краденето.

Ангел Грънчаров: Vilislav Ivanov Ний, демократите, не крадем. Това го правят само бандитите кат Боко и шайката му... 

Vilislav Ivanov: Ангел Грънчаров Да,да не крадете щото не можете да се доредите.Затова квичите сега щото ви врътнаха кранчетата. 

Ангел Грънчаров: Vilislav Ivanov Да, вие, гербоваците, умеете да крадете, в това спор нема. Същински комунисти сте в краденето. Хубаво е, че си го признавате. Кранчето сега ние, демократите, ще ви го врътнем и ща настъпи страшна жажда за вас, крадците. Никога повече в свидното ни отечество тия, които са на власт, нема да могат да крадат. Можете да ревете колкото си искате. Свършва краденето ви, мутро-гербовашки бандити. 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: