Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 октомври 2020 г.

За какво медийните мерзавци защищават така усърдно Боко Борисов: заради тъй хубавите му невинни очички - или за пари?

 


Мутро-гербовак, защитник на мутро-гербовашката власт, се изстена демонстративно от възмущение на едно място: "... е стига вече с тези мантри... пари, та пари... не всичко е пари обаче!", санким, се опита да ме излъже, че е много възвишен и че те, мутро-гербоваците, видите ли, не мислели само за пари; ето какво му отвърнах:
- Айде не ми се правете на изоглавен де... ако обичате... Боко освен за пари за друго нещо говори ли?! Дадох за това пари, дадох за онова пари, ще дам пари... в нощното му чекмедже какво имаше, книга ли имаше?! Пари имаше, нали така, цели пачки евра имаше! За какво медийните мерзавци, дето дефилират по телевизии и сайтове, защищават Боко: заради хубавите му невинни очички ли?! За пари, разбира се, го правят и вие много добре знаете това! Ала се правите вие, гербоваците, на ударени че не знаете... аман от вашата наглост!!!


Току-що 
Споделено с: Вашите приятели
Приятели
За какво медийните мерзавци защищават така усърдно Боко Борисов: заради тъй хубавите му невинни очички - или за пари? 😉

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата. изд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

Няма коментари: