Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 октомври 2020 г.

Продавам леката си кола за да мога да си платя на стоматолог!


Продавам колата си. За 500 лв. В движение е, обслужена е (има винетка, гражданска отговорност, минала е технически преглед!), но се появи малък проблем (понякога двигателят гасне и за да запали трябва да се чака примерно 20 минути!), което именно и прави за мен колата неизползваема (сутрин като бързам за работа ако загасне, ще закъснея, затова реших да ида до работата пеша, за час и половина ходене пристигам!). Парите от колата (ако намеря евентуално купувач) съм отредил за стоматолог, щото имам сериозни проблеми със зъбите...
 

Публикувам това за да се знае до какво положение докара мутро-комунисто-гербовашката власт моето семейство, състоящо се от двама български учители, аз и съпругата ми (която също вече е безработна трета година, и нея уволниха малко след като опраскаха мен, и тя като мен заради моите борби за промяна в образованието е остракирана от образователната система!) За да отмъстят на мен, тормозят и нея: с мутри шега не бива, безжалостни са в това отношение, бетер комунистите са!

Да, това е картинка от живота в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ: изгонен от образователната система учител продава леката си кола за да може да отиде на стоматолог!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

6 коментара:

Анонимен каза...

Модел? Година на производство? Километри?

Ангел Грънчаров каза...

Тука всичко пише: https://www.cars.bg/offer/5f8bdbb2b0f29402565a3372?myoffer=1

Анонимен каза...

Ако наистина искате да продадете това подобие на кола, намалете цената поне на половина. Или я предайте за скраб. Поне ще вземете някакви пари за нея.

Ангел Грънчаров каза...

Защо наричате колата ми "подобие на кола"? Това е кола, пък макар и че е кола на беден човек. По същата логика и мен, собственика й, ли ще наречете "подобие на човек"? Ви есамият сте божество, а не човек, така ли? Колата ви може би пък е подобие на самолет?

Анонимен каза...

Само на снимките се забелязват достатъчно неща, които я правят непродаваема при тази цена. Сигурен съм, че при оглед на място ще има още много забележки. За 500 лв има много коли, които с в пъти по-запазени.

Ангел Грънчаров каза...

Това обаче не я прави "подобие на кола"...