Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 10 октомври 2020 г.

Защо сме най-бедни?


Къпалнята "Мария Луиза". София, 1943 г.

По това време в Европа бушува война.
Нито един български войник не е на фронта.
Общия брой на членската маса на БКП (БРПк) е 6200 човека.
В горите има общо около 500 нелегални, наричани партизани, финансирани от агентурата на Кремъл, които се занимават основно с грабежи на мандри.
(Заб. След 20 години ще има над 100 000 активни борци)
По това време България има 3 самолетостроителни завода.
Само след година в земята ни ще нахлуе Руснака (добавка от мен, А.Г.: нахлуват комунистическите хуни, нахлуват сталиновите, побеснелите от злотворен комунизъм орки!).
Само за няколко месеца ще бъде избита огромна част от политическия и научния елит на нацията ни.
Над 300 000 българи ще бъдат вкарани в концлагери.
Други 400 000 ще бъдат пратени на фронта, докато България остава окупирана от контингент на Червената армия в състав от 300 000 щика за 3 години.
Издръжката на окупационния контингент е по-голяма от бюджета на държавата.
Освен това Руснака ще си присвои целия ни държавен резерв от тютюн (25 милиона кг.), както и целия държавен резерв от розово масло (5000 кг. , по-скъпо от златото).
Пенсионният фонд на Царство България, равен на 6 милиарда долара ще изчезне.
Близо 2 милиона българи ще бъдат принудени да се откажат от българското си име и да се наричат "македонци".
30 000 от тях ще откажат и ще бъдат разстреляни, а други 100 000 ще бъдат пратени в концлагери.
През 1989 г. България ще осъмне от "дружбата" като най-бедната държава в Европа, с най-ниски пенсии и заплати и с най-голям демографски срив.
ФАКТИ!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Е да, ама Русия е още велика сила, а жалките байганьовчета една химикалка не моат да направят без да се бият и карат кат турци в 1645 година... Кавга е чиста турска дума, а колко бълхàри знаят това, а?... Тръгнали теа 7 милиона имбецили, за един град не стават, ще ми говорят за Русия... Заддуварно робско население, те не се усещат коя година е сега...