Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 3 ноември 2020 г.

Дали пък животните не станаха по-човечни от човеците?

Вчера вдигнах температура 37.7 гр. Свалих я, сега е 37.1, но пак съм грохнал. Заминавам на работа. Дали не ме е хванал вирусът? :-)
Само котето не се страхува да се зарази от мен... 

ДОБАВКА: Мутренско "здравеопазване": болните от всички болести да мрат, ще лекуваме само заразените с вируса - щот он е "звезда"! 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

Обадете се на личния си лекар. Може да не е ковид, но може и да е. Ако отидете на работа, ще заразите други хора, а това не е хубаво, даже да е банален вирус. При ковид е важно да не се натоварвате и лечението да започне веднага, още повече, че сте човек на възраст. Няма място за страх, но и не подценявайте нещата.

Кристиан Вигенин

Ангел Грънчаров каза...

Кристиан Вигенин Страх ме е да се обадя на лекаря си. Системата е толкова безчовечна, че точно когато човек е зле, го натоварва най-много: да виси на опашки пред кабинети и пр. Аз примерно нямам сили да стоя часове на опашката дето се правят тестове за корона-вирус. Властващите направиха така, че да не посмее човек да отиде на лекар. Представяте ли си колко много хора умират по тази причина?!

Анонимен каза...

Абсолютно безотговорно е да ходите на работа, когато имате температура. Ако сте с Ковид, може да заразите и други хора! Българска работа...

Ангел Грънчаров каза...

Така е, другарко. Напълно сте права. А ако не съм заразен с Ковид-19 какво ще правим тогава?! За това нещо помислила ли сте? :-) Ами ако съм заразен с Ковид-20, тагда что же мы будем делать, а, другарко?