Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 27 декември 2020 г.

Комунистическата империя на злото СССР догони ли САЩ?


Русофили! Да ви напомним, понеже забравяте, че преди 29 години #наТазиДата официално се скапа СССР!
Масонити, илюминатити, юрогеювити и соросоидити, не можаха да простят на СССР за мумията на Ленин, целувките на Брежнев и речите на Черненко, за москвичите, ладите и запорожците, танковете, ракетите и самолетите, пералните, печките и ютиите и безкрайните други постижения на Строя!
Илюминатити бяха особено притеснени заради бурканите на Кашпировски, сеансите на Джуна и последния албум на Ала Пугачова!
Тамън да задминем лошите американци в производството на мляко, хляб и терлици и илюминатити облъчиха Елцин и Горбачов с 5G мозъчни вълни и те подписаха края на социализъма! Ако носеха шапка от станиол, ламарина или калпак от плетена жица, това нямаше да стане и сега всички щяхме щастливи да чакаме 10 години за Жигула, Лада или Москвич, да се бършем с речи от Правда, а Кашпировски да зарежда буркани с лютеница през телевизора!
Русофили! Не губете надежда! Путин иска да създаде наново СССР! Джуна каза, че това ще стане, когато Ленин възкръсне и отиде да маха на парада на киселото зеле в Дебиломухлюйск!
лилиПутин акбар!









Да припомним ли на русофилите-комуноиди-носталгици тъй непрежалимото от тях "светло" минало?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

Вярно е, че се скапа СССР. Децата на тези към които се обръщаш за първи път(заради вируса) ще посрещнат празниците в Европа а не както обикновено правят в Мексико или Индонезия. Спецялното снабдяване на дядовците им в сравнение с това което ядът днес е като пумия за прасетата. Вилите на бащите им в сравнение с днешните им имоти са като кочини. Огромен провал на номенклатурата.

Анонимен каза...

Прочети си заглавието. Кой кого гони?

Ангел Грънчаров каза...

То е ясно кой кого е гонил... заглавието е така, другояче няма как да се каже.