Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 януари 2021 г.

Ще има ли некаква реакция?


Цял един ден премина в пълно мълчание от страна на партиите и лидерите от демократичния антимутренски спектър, към които отправих специфична покана за единодействие... Да видим втория ден ще има ли некаква реакция. (Некои се издадоха, че са го прочели, нема да ги издавам кои са, но и те си мълчат, изпаднали в дълбок размисъл!) Но тия дни са почивни, да се надяваме, че тази е истинската, действителната причина за тъй покъртителното мълчание...

Никой не се изказа по моя въпрос ("Кой е верният, добрият начин да станеш политик у Нашенско, пък и не само у Нашенско?"), ако не броим излиянието на една злобна и завистлива анонимна и безлична мижитурка-оплювачка, която се подвизава всеки ден в блога ми. Дали да не пратя своята оферта за единодействие направо и директно хем до партиите, хем до некои от лидерите?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Те знаят ли за твоето съществуване въобще?

Анонимен каза...

Излиза май, че няма да влизаш в политиката. :)

Отговор на въпроса каза...

Дали да не пратя своята оферта за единодействие направо и директно хем до партиите, хем до некои от лидерите?

За да разгледа някой сериозно твоята оферта, тя трябва да отговаря на един прост, но изключително важен и конкретен въпрос: с какво и как можеш да допринесеш за популяризирането - т.е. за разширяването на масата от членове, симпатизанти и гласоподаватели на партията,за която кандидатстваш? Колко човека те следват и са готови да те подкрепят и да гласуват конкретно за теб на предстоящите избори?

Така като го чета твоя блог, тук влизат да си направят майтап и гаргара с теб десетина човека и 0 (кръгла нула!) съмишленици и последователи. Имаш някаква неформална група "Небезразлични граждани" която наброява десетина човека, а може и 10 да няма, сега е моментът да кажеш точно колко сте?

Желаещи за политически постове има много, но ти конкретно какъв политически ресурс може да предложиш на партията, която пожелае да работи с теб?

Никой няма нужда от поредното кречетало, което ръси глупости в YouTube и ги пише в един световно неизвестен блог. Такива старчески логореи има предостатъчно.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, аз Ви казах вече, че Вие виждате всичко изкривено щото Ви тресе страшна злоба и завист към моята личност. Но нищо, успокоявайте си се, изливайте си злобата, това може и да Ви помогне, ама не е сигурно. Просто си доставяте малко кеф като ме плюете. Аз все пак да Ви запитам: другарко, защо толкова силно ме мразите, опитайте се да определите извора на Вашата злоба? Това може много да Ви помогне. За да се освободите малко от тоз кошмар.