Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 1 февруари 2021 г.

Еликзандър Мъкидонски дали не е потурчен българин, много мъки имал в "робството" - и затуй е наречен "Мъкидонски"?


Голям скандал с Бербатов тресе социалните мрежи! Нарекоха го...

Истински фурор в социалните мрежи предизвика публикация на северномакединския гражданин Люпчо Ангелески навръх 40-ия рождения ден на Димитър Бербатов вчера.

Ангелески честити юбилея на футболната звезда, представяйки го като "македонец".

"Честит рожден ден на големият футболист, Македонецът от нашия Благоевград,...легендата ДИМИТЪР БЕРБАТОВ. Татко му Иван доведе 15-годишният Митко на проби във "Вардар", но някой наш многознайко не видя огромния му талант, и им го даде на Ганьовците нашия бисер, от баща Македонец, да играе за Монголите", написа той и предизвика подигравки и гняв у сънародниците ни.

КОМЕНТАР ПОД ФОРМАТА НА ОТКЪС ОТ ДИСКУСИЯ:

A3  >>>

 

Блесав као северен BG Йети

 

Най-глупавите и изкукуригали българи са известни като македонци, сега им залепиха и ново име северни, не бива да са до Финландия... квази = уж, стручняк = специалист, все сръбски език и как тия северни байганьовци решиха че това е македонски?! Простотията им е само македонска! Фудбалèр е също на сръбски. Като махнем сръбския какво ще остане освен едно просто наше BG селянче? С тоя Александър Македонски искаха гърци да станат, ама май не мина селскио им номер, шàлила се ти, шàлио се я (шегуваx се, пак на сръбски, това е песен)... Сега па монголци, турци демек, а защо митницата им се казва Деве Баир (камилски гръб), чист турски, сигурно от гръцкия им  произход. Блèсави са (улави на сръбски, и го знаят, улави са като българи, ама от най-улавите).

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

КОМЕНТАР НА БГ ЧИТАТЕЛ СЛЕД МЕНЕ   >>>

 

 

Време е

 

Време е всички индивиди от Северна Македония, които проповядват антибългарски настроения и говорят и пишат срещу нас и съгражданите им, които се наричаме братя българи, да бъдат задраскани от нас, защото те са станали действително "южни сърби". Нека ги оставим да се съюзяват със сърбите, които мразят всички около себе си и да се сближим с истинските ни съюзници албанците и хърватите, които са много близки до нас. През 70-те години на миналия век СФР Югославия в изпълнение на стремежа на великосръбския си национализъм, провеждаше политика на очерняне и омаскаряване на НР България. За целта сръбските националисти в СФРЮ планираха да ни дискредитират и атакуват в ООН, като поставят въпроса за правата на македонско малцинство в НР България. Ние бяхме предупредени от Албания и тя ни протегна ръка, като съответно по същото време постави в ООН въпроса за правата на албанското малцинство СФРЮ и по този начин запуши устата на сърбите, които не можаха да постигнат нищо, даже напротив световната общност ги разбра колко са лицемерни. Оттогава започна разпада на Югославия. В наши дни тайните служби на Сърбия отново са надигнали глава и чрез заблудените "южни сърби" пак започват акция, но сами ще се уверят след време, че това работи срещу тях и ще консолидира в края на краищата мнението да не бъдат допуснати в Европейския съюз в този вид и политика и на Северна Македония, и на Сърбия. Както приехме Хърватия, така ще приемем и Албания в ЕС, а РСМ и РС нека да си чакат , за да се излекуват от великосръбския национализъм.

 

A3   >>>

 

Северни папуаси

 

Да ги наричаш Южни сърби е крайно неправилно и правиш комплимент на тия северни BG-абдали... Ако бяха Южни сърби, щяха да слагат сръбските си думи в падежи - а те не го могат? Защо ли? Много просто, защото са чукундурести българи. Сърбите го знаят естествено, но не знаят сами какво да правят с това опако татарско племе, известно като българи. Резултата се вижда - опакото племе BG северни подлоги откакто ги знаем само всяват дивотии и революции, да не отивам в дивата ни история как кого утрепали и ликвидирали македонските "революционери"... После сърбите малко ги цивилизоваха, всеки втори македонец се казва Звонко, Зденко или Зоран (много зор ли имал?), те си смятат теа имена за хубави, през ум не им минава как са ги изнасилили духовно и ми се пъчат със сръбски думи като стручняк = специалист или вèщачки = изкуствен... Теа тикви не разбират, че това не е техния език... Но турски знаят, цинция, абдал, келепир, гювеч - всичко знаят. Силно предполагам че Еликзандър Мъкидонски е потурчен бълхàрин, много мъки имал в робството, затова Мъкидонски... С тия северни будали никакво поведение не върви, те са психиатрия... Добре е, че BG има дава паспорти, но те... имат само по две имена! Като папуаси! Така доказвали, че не са байганьовци и татари, добре, синеоки шведи са, с умствено изоставане...

  

31.01.2021


Написа: А. от Австралия


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

А. от А.: Човече, да знаеш само колко си прав за щурите макета!

Б. от Б.
Жив и здрав да си!