Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 4 февруари 2021 г.

Искате ли да участвате в международна научна конференция в Киев?


Като съорганизатор си позволявам да поканя интересуващите се на ето тази международна научно-практическа конференция:



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Не.

Анонимен каза...

Супер! Надявам се да се срещнем с разпространителите на списание Идеи в Украйна. Благодаря.

Анонимен каза...

Привет,

Направете някой път предаване със залози как ще се наредят партиите в парламента.

Аз вече имам стратегия да определя най-вероятните победители, ама още си мълча как ще ги определя математически. Само ще обрисувам някои неща.

При ниска активност партиите ще са 6. Въпросът е кои 6. Трябва да се огледат кои какви и колко структури реални имат из страната. Разходете се из сайтовете им и вижте кои партии какви структури са изградили и къде. Колкото по-богата мрежа структури има некоя партия, толкова по-напред ще е с материала.

При висока незаинтересованост на населението, каквато ще е сега, успеха на партиите ще е пропорционален на ангажираността на партийните дейци с тях при някаква равна средностатистическа способност на отделен партиен деец.

Ще представя в научна публикация един модел за предвиждане, базиран на няколко такива фактори.