Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 февруари 2021 г.

Ако сте за законност защо търпите пред очите ви Боко всеки ден да купува гласове: излизаме ли на протест с искане за оставката и затварянето на престъпника?


Ние, гражданите, народът, трябва още утре да излезем на масов протест с искане за оставката на тъй наглия всекидневен купувач на гласове на избирателите Боко, който опорочи изборите и ги направи пародия на избори. (По закон купуването на гласове е престъпление, защо търпите Премиеро само с това да се занимава всеки ден вече месеци наред и то пред очите ви?!)
300 000 възмутени граждани като блокираме Министерския съвет и разпищолилият се тотално Боко ке падне от власт за три дена и дори сам ще си отиде в Централния затвор при бай Ставри - щот там е единственото място, дека може да се спаси от народния гняв.
Стига да сме народ де, щот ако сме шушумиги он ке си "спечели" вече купените от него с наште пари "избори" и ке ви се смее в очите още поне 10-тина годинки, а може и доживотно!
Затова ние, небезразличните граждани, призоваваме на ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ всичко, що е свястно и нелишено от ум и морал в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ. Таман да се изброим колцина сме ний, гражданите - и колко са мижитурките и малодушниците в свидното ни отечество...

Ние, гражданите, сме затова ДА ПРАВИМ ДЕМОКРАЦИЯТА, а не да чакаме некой да ни я подари, да ни я хариза даром. Нали уж сте големи почитатели на Апостола на свободата: защо тогава на дело не следвате неговия завет и пример?!

Блажени гладните и жадни за правда, защото те ще се наситят (Матей 5:6)



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: