Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 17 февруари 2021 г.

Каква ли награда ще даде Падишахо на слугата на Пеевски, охраняващ "законността" в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ?


ОПОВЕСТИХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ЗАПИСИТЕ ОТ ПРЕМИЕРСКАТА СПАЛНЯ 

... След извършване на всички възможни действия по разследването, екипът от прокурори счита, че са налице основания за спиране на наказателното производство поради неразкриване на извършителя на престъплението.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Гешев освен че прикри Пеевски за КТБ и затова беше награден с поста главен прокурор, сега прикри и Боко за еврата и кюлчетата злато у чекмеджето - каква ли награда теперь ще му даде Падишахо за таз безценна услуга на мерзавеца, който охранява "законността" в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ?! Дали нема да го назначи за... Патриарх (след като он сам се самоопредели като "инструмент на Господ" - явно намеквайки, че иска поста Патриарх)?! 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

4 коментара:

Анонимен каза...

Както виждаш на снимката, в чекмеджето няма пари. Други въпроси имаш ли?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, чекмеджето е затворено на тази снимка. Вие как видяхте, че нема нищо у затвореното чекмедже? :-) А какво има всички видяхме на снимките, в които чекмеджето е вече отворено. Другарко, доста сте зле с акъло, не забелязвате ли това?

Анонимен каза...

На снимките пък, където има пари, няма Борисов! Други въпроси?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, да не искате Боко сам да застане до пълното си пачки чекмедже за да се снима за спомен?! :-) Он нали крие от нас че има пачки и кюлчета ма, другарко?! Мислете малко де, излагате се! Другарко, ама наистина не ползвате тоз мозък за нищо, срамота!