Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 март 2021 г.

Какво казва Премиеро Боко на таз снимка?

Грънчаров, толуп гаден, ти кога ще престанеш да се е...аваш с мен, бе, нещастник? Как ще ми искаш две банкноти от 500 евро за шибаното ти чене: откъде-накъде ше просиш от мене бе? Аз за теб ли съм изкарвАл тия пари бе, толуп?! Искаш ли да пратя биячи и с бухалките набързо да ти подредят и ченето, и простата чутура? 

Втори вариант: Ти кога ще ми подариш тон суджук?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

ЦЕЛИЯТ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ НА ТЕТ ЛЕНИН ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ НАГЛОСТТА НА ПСЕВДОФИЛОСОВ ГРЪНЧАРОВ, ИСКАЩ ПАРИ ОТ Г-Н ПРЕМИЕРА ЗА ЗЪБИ И ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВА ЕДИНОДУШНО ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ, КОЯТО НИ ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ И КОЯТО ТАКА ХУБАВО НИ ХРАНИ И ПОИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Грънчаров стана за смях махни се от Пловдивска телевизия.

Plamen Genov

Ангел Грънчаров каза...

Plamen Genov Щом съм станал за смях, значи имам качества за комик! 🙂 Което изобщо не е лошо и не е малко. Между другото ако Ви обфаща смях когато пиша или говоря по съвсем сериозни теми, това значи, че реакциите Ви са съвсем неадекватни. Потърсете специализирана помощ. Мутро-гербоващината никому не прощава...

Анонимен каза...

След тридесетгодишни неистови усилия бившият доносник се измъчи, за да срути образователната система на Пловдив чрез разнообразни идиотски идеи: 1) сби се с жена пред Дома на армията, че носела българския и руския байряк; 2) обеща да се запали под прозорците на Регионалния инспекторат; 3) под формата на доноси пише сълзливи жалби до всички високи инстанции в държавата, само да го върнат там, откъдето с шутове го изгониха като мръсен турски фес. върти латерната "Аз съм демократ, аз съм философ-психолог, опраскан съм, съвестен съм, обичам си работата, книгите ми никой не ги купува и нямам какво да ям, а вече нямам и с какво да ям", обикаля да дразни местни кротки, милостиви безобидни чиновници, един селянин от Долна Баня, стигна дотам да се обяви за Сократ, Исус Христос, Левски и въпреки това си остава кръгла нула, каквито и мизерии да измисля.

От името на група гневни граждани

Пловдив

Ангел Грънчаров каза...

Кой е тоз "бившият доносник" ма, другарко? Че нещо не се сещам?! И много лоши неща направил тоз "бивш доносник" ма, другарко, лелеееее! Срамота! напълно сте права, крайно лош човек е он. Аз тоже се присъединявам към организираната от Вас, другарко, група гневни гражданиу да, права сте напълно, тез безобразия на тоз "бивш доносник" не се търпят направо! Значи се бие с другарка, която носи руския флаг и води хорото, така ли?! Бахмааму, каков лош човек! И тормози ченовците, така ли?! Леее-малееее! Какво да го праим тоз наглец ма, другарко?! Видите ли сега колко е лошо, че нема концлагери при таз пуста демокрация? Ако имаше концлагер, набутваме го тоз бивш доносник там и край, проблемът се решава. Он само бивш доносник ли е ма, другарко, или и теперь прави доноси? Вие като бдителна гражданка каквми мерки вознамерявате да предприемете за да спрем тоз наглец?