Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 март 2021 г.

Кои мечтаят за "нов световен ред" и за "пълна победа на комунизма"?


Янко Николов Янков: През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: "Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад!" 

Георги Пашевъ: И наистина вървят. 

Ангел Грънчаров: Вървят комунистите към комунизмо, ама никога нема да стигнат до него. Между другото не е коректно, да не кажа тъпо е да се свързва тъкмо Горбачов с туй вървене към комунизма щот Горбачов, такава е историческата истина, е един от гробокопачите на комунизма наред с желязната леди, г-жа Маргарет Тачър, с Роналд Рейгън и с папа Йоан Павел Втори. Комунизмът агонизира вече 30 години, както това подобава да е с всеки един сатанизъм, с всяка бесовщина.
По "победа на комунизма" нема да има, да успокоя г-н Янков. КГБ-истите лъжат, че, видите ли, комунистите са толкова хитри, че ще правят "нов световен ред", те, кагебистите, разпространяват тия тъпи световни конспирации, от които умни хора не бива да се впечатляват. Щот почеркът на КГБ в тях е очевиден.
За "победа на комунизма" само непоправими тъпанари като комунисто-кагебистите-путинците могат да говорят. Но умен човек като г-н Янков не подобава се подвежда и да говори за такава глупост, именно "победа на комунизма", айде де! Нема да има такава, а ще има пълна победа на капитализма. Но на истинския капитализъм, щото в съвременния капитализъм има ред деформации, има отстъпление от неговата същност, които са резултат от влиянието на "тъй модния" навремето комунизъм.
И затова само когато капитализмът се освободи от тези свои дефекти, които се появиха в резултат на следването от западните страни на някои комунистически веяния и илюзии. Щот комунисти има и на Запад, и то много, примерно в университетите гъмжи от леви професори (като Чомски и пр. платена кагебистка напаст!).
Толкова от мен. Бях длъжен да направя този коментар щото за мен единствено истината има значение.

ДОБАВКА:

Идиотщините от типа "американците и евреите правят нов световен ред" са продукт на КГБ по принципа крадецът вика - дръжте крадеца!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: