Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 март 2021 г.

Какво писмо написа небезразличният гражданин ПетковТрашов до директора на СУ "Кл.Охридски"?

 


Пределно искреното и човечно обръщение на гражданина Петков-Трашов до директора на СУ "Св.Кл.Охридски" в Пловдив



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

Какъв е смисълът от такива писма които никой не чете при положение, че съдът ще каже кой крив кой прав?

Ангел Грънчаров каза...

Съдът, другарко, не може да обсъжда проблеми, които са проблеми, подлежащи на обществен дебат, а също така и на образователен дебат.

Анонимен каза...

Насилствено въвеждане в дебат си е престъпление както всичко друго насилствено. Още 15-20 години откази от дебат и ще проумеете че никой не иска да дебатира с вас.

Ангел Грънчаров каза...

Как се въвежда "насилствено" в дебат ма, другарко? Бихте ли обяснила? Че не мога да си го представя. И къде пише, че изобретеното от Вас самата "насилствено въвеждане в дебат" било престъпление?

Анонимен каза...

Ами как се нарича 15 години да зовеш за обществен и образователен дебат и никой да не реагира? Колко години са нужни за да разберете, че никой не иска да дебатира с вас?

Ангел Грънчаров каза...

Дебатът тече от много години, другарко. Понякога с особена, епистоларна форма, друг път в съдебната зала, трети път в кабинетите на директори, инспектори, началници на РУО и пр. Недейте да наричате тези другарки и другари "никой", щото ще Ви се обидят и могат да Ви накажат. В блога ми тече този дебат от много години. Вие самата сте активна участничка в него, макар да дърдорите предимно глупости. Но ето, че сама се опровергахте в твърденията си. Трябва поне малко да мислите като се изказвате.

Анонимен каза...

Напълно съгласна съм. Ето защо не върви и в българското образование- кадърните учители са изгонени от училищата, защото злепоставят колегите си и застрашават директорите с кадърността си.
Една голяма метла чака и мафиотизираното българско образование, заедно с другите промени, които обществото ни ще наложи. Явно господин директора е член на директорския синдикат в Пловдив, ако съдим по неоснователните му решения и не смее да се противопостави, защото назначенията му са плод на солидарността в този синдикат.
Без срам се преследват и гонят кадърни хора- от образование, здравеопазване.....
повсеместно. Още колко хиляди трябва да тръгнат към Терминал 2, за да стане ясно, че така не може да се управлява!

Maria Vassileva