Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 13 април 2021 г.

Кой и защо създаде митът - лъжата - наречена "нашият добър народен син и закрилник Слави"?

Предлагам да помислите и заедно да поговорим, обсъждайки този въпрос: 

Кой и защо създаде митът - лъжата - наречена "нашият добър народен син и закрилник Слави"?

За да кажете какво мислите, заповядайте тук, кажете в писмен вид своите мисли, предположения, хипотези, тези, идеи и пр. Пък после ще поговорим за същото и в Дискусионния клуб и в предаването "На Агората..." по Пловдивската обществена телевизия.

Приятни размисли ви желая!

Хубав ден!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

10 коментара:

Анонимен каза...

За мен Слави Трифонов и партията му ИТН - Има такъв народ (или пък - И така нататък) - са поредния политически проект на кукловодите - сценаристи на прехода. Сценарият е поява на спасител на нацията, яхнал "бял кон, а в случая на Бойко и на Слави - черен джип. Също като Жорж Ганчев, Яне Янев, Николай Бареков, Симеон СаксКобургГотски, Бойко Борисов... Дано не пропускам някого! Всички такива проекти изиграват ролята на стопиращи развитието на страната в правилната посока, отклоняване на страната в посока към нов евразийски СССР, като този път, вероятно в него ще бъде включена и Турция, понеже Румъния, Полша и други бивши съветски републики не искат и да чуват за включване в новия СССР. После всеки проект залязва и става част от историята.

Анонимен каза...

Защо Слави не говори след изборите?

Неговите сценаристи чакат инструктаж от кукловодите, сценаристи на прехода.

Анонимен каза...

Кой го е нарекъл :нашият добър народен син и закрилник Слави"?

Ангел Грънчаров каза...

Как кой? Естествено че КОЙ? разбира се...

Анонимен каза...

Т.е. смяташ с Кой да обсъждаш мита в главата му 'нашият добър народен син и закрилник Слави"? А всички останали хора нямат място в дискусията поради това, че нямат общо с такива малоумни словосъчетания?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, опитвате се да се правите на изоглавена - и то повече дори отколкото наистина сте такава. Мита за "народния син и закрилник" Славчу Учиндолеца не е в главата на КОЙ?, а е в главите на гласувалите за въпросния. И като предлагам разговор по тия въпроси аз правя нежното тия хора да прогледнат, да се освободят от властта на тъй глупавия мит. Намерете малко по-умен начин да помагате на таваришчите полит-инженери, които теперь се мъчат да наберат и изядат (изконсумират) някои плодове от тъй дълго създавания и тъй скъп медиен проект-и-мит.

Анонимен каза...

А ти как знаеш какво е в тяхната глава като не си един от тях? Познаваш ли въобще човек гласувал за Слави? Ако намериш един и го интервюираш и той ти отвърне в този стил то само тогава тезата ти ще има стойност.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, другарко, много сте зле! Да Ви п...кам на "аргументите": "откъде знаеш", амче нией философите, всичко знаем и гледам в главите на всички, включително и на тъпанарите от ДС-КГБ. Познавам ли някой, гласувал за Слави? Да, познавам, но това изобщо не е важно за мен, щото аз знам какво е в главата на въпросния комуноид много по-добре от него самия! Теперь поняла колко велико нещо е философията, другарко?

Анонимен каза...

Тази ти ароганнтност те изпокара със 98% от хората които срещна в живота си и те прати да пазиш собствеността на тъпанарите от ДС-КГБ за някакви жалки подаяния. Дори и малкото които още общуват с теб като Димов са ти го казвали десетки пъти.

Ангел Грънчаров каза...

Каква "арогантност" ма, другарко? Нема такова нещо, това са пълни глупости. С никой от хората не съм се изпокарал, само 20-30 комуноида на власт като Вас самата ме мразят и ги тресе бяс като видят нещо написано от мен или казано. Това е съвсем естествено, другарко. Аз към правдолюбив човек, а за тях истината е равна на гибел. Нали така?