Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 17 май 2021 г.

Господин Президент, нима смятате, че трябва да пазим паметта за изнасилването на България - като картинка над националния ни креват?!


(Двамата първи охранители на комунистическите паметници на лъжата и на българското национално унижение!)

Румен Радев се издаде на пост пред МОЧА, редом с охранителя му Методиевич

Всеки паметник е свидетел на своето време. Аз съм против премахването на паметници“, казва Радев пред български журналисти. 

Памет за собственото ти изнасилване като картинка над националния креват в спалнята? ...

... Да очакваш от Радев да скъса пъпната си връв с руското влияние се (д)оказа толкова вероятно, колкото да се надяваш, че той може да заеме критична позиция срещу Кремъл по повод руската окупация на Крим. За нея той декларира, че тя е свършен факт. Защото в Крим се вее руското знаме, заяви той. Този факт му беше достатъчен за подобна антиевроатлантическа позиция. И явно не отстъпва от нея.

Радев демонстрира сега същата позиция с оценката си със задна дата и срещу окупацията на България от Червената армия и нейната символика тук. Щом са го ни забили МОЧА, трябва да си траем и да не шаваме, да сме покорни, паметливи свидетели на собственото изнасилване.

“Натовският генерал”, както ни го рисуваха с предизборна цел за зарибяване на прозападни избиратели, за пръв път толкова явно проваля прикритието си. ...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

"Антиевроатлантическата" позиция е най-достойната позиция на един български политик. Всеки политик трябва да заеме такава позиция.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, бихте ли обяснила това свое изказване? Защо мислите така? Или просто то се дължи на прекомерната Ви психиатрично-патологична обремененост с най-злокачествен путинизъм, който, както доказах, е равен на първосортен дебилизъм?

Ангел Грънчаров каза...

Дежурният путинист-комуноид-съветчик таваришч Колю, кой знае защо, побесня напълно и почна да дърдори ценични и вулгарни глупости, за да не цапа блога ми се наложи да го цензурирам...

Бачо Кольо каза...

Ще поискам от българския президент да изпълни дълга си и с името си, авторитета и със символната власт, която притежава по силата не прекия си мажоритерин избор, решително да се противопостави на опитите на фащизоидната сган да открадне народната памет.
Шепа разбеснели се козяшки петоколинници, продали съвестта си за презряни долари или само за потупване по рамото, не могат да поругаят паметта на незнайния съвтски войник - спасителят на Европа от хитлеристкото мракобесие.
В този смисъл президентът Р. Радев е длъжник на историческата истина. Той не просто трябва заяви, че е против разрушаване на паметници. Това е твърде, твърде слабо твърдение. Той трябва аргументирано и категорично да заяви, че е недопустимо всяко посегателство на всички паметници, посветени на участието на Съветската армия във Втората световна война.
Това очакваме от него ние, истинските български патриоти!

Ангел Грънчаров каза...

Аз нали ви казвах, че путинизмо-комунизмът е сериозно психично заболяване, че е психопатологична аномалия? Ето, сега имате случай отново, за кой ли път, да се убедите в правотата ми...