Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 май 2021 г.

Коя е Мата Хари, откъде са кюлчетата в чекмеджето и други интересни беззакония на Боко и мутро-комунисто-гербовашката мафия?




Комисията по #ревизия: Коя е Мата Хари, откъде се кюлчетата в чекмеджето, обаждала ли се е митистърка на бизнесмен за купуването на земеделска земя 


ДОБАВКА:


ДОБАВКА:


Премиерски тайни: КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙМЕЙКИ, СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК - ДАЙ СИ БИЗНЕСА!
------------------------------------------
! „На един рожден ден на нашия премиер, Иван Пилето (*** бел.: собственикът на „Градус“?) носи кюлче на премиера. Един от най-богатите хора в България, които се занимават с минно дело, носи голямо кюлче.( *** бел.: Цоло Вутов?) „Иване, толкова ли ти се откъсна от сърцето - я гледай Цоло какво ми е донесъл“, казал Борисов.
"И така – едно малко и две големи – Пилето допълва още едно кюлче – подарък за премиера."
-----------------------------------------
.
*** моя бел.: бизнессрещите у нас с премиера са в бивши ТодорЖивкови резиденции (*** бел.: ловни стопанства, сега приватизирани) и са през 2013, 2018, 2019 г.
.
----------------------------------------
! „Иван Пилето от Стара Загора ме покани на разходка до Монако през 2017. Лично съм виждал и премиера на такива срещи. Показаха ми клип, в който имаше сексуални издевателства върху задържан бизнесмен. На такава среща се събират и обсъждат кой ще бъде сдробен. Беше поръчан известен бизнесмен, който още е в затвора. От Карнобат (*** бел.: алкохолния бос Миню Стайков?). Показаха ми клипове как издевателстват върху един от известните бизнесмени - в килия, сексуално. Да го изнудват за огромни пари"
----------------------------------------
.
Не, това не са мои измислици.
Това е разказът на един от най-големите бизнесмени в аграрния сектор у нас: Светослав Илчовски. Официален разказ – даден пред Комисията на парламента, която хм, щяла да проучва зулумите на ГЕРБ и Борисов.
Проблемите на Илчовски започват през 2012 г. Първо му поискали "почерпка" от по 10 000 лв. (***бел: месечно), за да има напояване на земите му в Червен бряг.
Потърсил контакт в местния офис на ГЕРБ в Червен бряг и оттам го свързали с друг крупен бизнесмен, приближен до властта, от Стара Загора. Двамата се разбрали, като цената на спокойствието била бизнесменът да осигурява евтино зърно на човека от Стара Загора.
.
----------------------------------------------
"По 700 000 - 800 000 на година се получаваха, но аз изкарвам по 10 млн., давах ги тези пари за спокойствие". Ставаха все по-нагли исканията. 2020 г. се скарахме. Аз съм в този бизнес 23 години, имам 150 000 дка, продукция за 40 милиона лева искаха да им продам”
----------------------------------------------
.
През септември 2020 г. вече му поискали 50% от продукцията, възлизаща общо на 40 млн. годишно. "Искаха да дам моята продукция, защото работех в тяхната държава", сподели пред комисията бизнесменът. По това време получил предупреждение по телефона от министър да спре да купува земеделска земя, защото щели да го дадат на "нашите прокурори".
.
ПОСЛЕСЛОВ
.
====================================
§ "Цената е 1400 лв./дка за цялото стопанство с всичката земя.
При интерес, телефон: 0899/847-516; e-mail: sl_il@abv.bg"
====================================
Това е обява от септември мин. г. – точно тогава, когато са му поискали ултимативно, по мутренски тертип бизнеса му.
С нея бизнесменът Светослав Илчовски е обявил за продажба стопанство от 100 000 дка, заедно със зърнобаза за 200 000 тона накуп, като 55 000 дка ниви са разположени в Плевенско, а 45 000 дка са във Врачанско. Земята е окрупнена.
Запазва само тракторите и машините, защото с тях искал да се изнесе в друга държава да прави агробизнес, а не в България.
.
§ Всъщност истинските проблеми започват през 2012 г., с посредничеството на депутатът Димитър Аврамов (от ГЕРБ). Земи (1600 дка), обработвани от Илчовски, областната земеделска служба разпределила за прибиране на реколтата от друг бизнесмен. Накрая се стигнало до мутри, а Илчовски извикал полиция. След скандала политикът Димитър Аврамов се сдоби с разследване и обвинение.
.
§ Аврамов беше изключен от ГЕРБ, като тогава премиерът Бойко Борисов каза, че "един наш депутат от ГЕРБ, който много хитро се опитваше да си използва положението и да изкарва пари на гърба на партията". По обяснението на Борисов, в къщата на Аврамов са намерени и 50 000 лева белязани пари, прибрани от жената на депутата.
.
§ Обаче "независимата" прокуратура поиска само условна присъда за престъплението. Но дори тя не беше уважена от съдебния състав. Аврамов беше оправдан от съда.
.
§След поредния правосъден скандал започна нова въртележка по случая.
Чак през 2019 г. Аврамов се сдоби с обвинение в Специализирания съд.
Според обвинението Аврамов е поискал от арендатора Светослав Илчовски на пет пъти общо 220 000 лева и право на ползване на земеделски земи, а след това е приел 100 000 лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица, за да уреди проблем с други обработваеми земи.
.
§ Две години, след като случаят опря до специализирания съд, депутатът няма присъда.
.
§ Димитър Иванов Аврамов все си е депутат – и в предишния и по-предишния парламент.
Депутат е и от най-новия парламент – този. Обаче вместо от ГЕРБ е „народен” представител на истинското му котило – ДПС.
§ За някои от кюлчетата, макар и не точно тези, вече знаем от едни скандални снимки.
§ Сексуалните тайни спестявам, защото плеймейтките са най-малкия премиерски дерт сред тях
~~~ Димитър Илчовски сред нивите си
Обобщено от Григор Лилов

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

7 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

По повод на горното дежурната другарка изкукурига напълно и започна да дърдори простотии с цинично съдържание, с което демонстрира единствено своята крещяща (вопиюща) сексуална незадоволеност... поради което се наложи да я цензурирам. Щото този блог не е руски смърдящ нужник...

Анонимен каза...

Няма значение. Коментарите са към вас. Важното е вие да ги видите. А това не можете да предотвратите.

Ангел Грънчаров каза...

О, другарко, Вие за моята информираност и за правилното ми мислене ли сте още загрижена? Нема нужда, другарко, не се престаравайте толкоз. Що не си гледате просто животеца? Оставете ме мен, не се ли убедихте, че от мен комуноид като Вас не става? И какъв е тогда смисъло да се напиняте още в напълно погрешната посока?

Анонимен каза...

Гербавата депуПАТка Атанасова е казала, че не можела машина да контролира изборния процес 🙂 А аз искам да накарам машина да контролира управлението с моделиране на Адаптивна държавност 🙂 И да, Атанасова, машините не грешат при валидиран софтуер и хардуер, а хората грешат. Свиквай с това, че нещото с микропроцесор е по-добро от теб в броенето и смятането.

Георги Пашевъ

Ангел Грънчаров каза...

Таман и аз щях да пиша за това. На въпросната мутро-комунисто-гербовачка се вижда чудно това, че машините не лъжат; човеците повече не лъжели от машините според нея; машините можело да бъдат по-лъжливи от човеците; човеците били значително по-честни от машините; да се залага на машини, а не не човеци било крайно обидно за човеците; чухте ли как другарката се напъваше да философства, ала в резултат се получаваха само глупости, коя от коя по-пищни?! 🙂 Да се дава на машини да броят вота било смъртна обида за човеците и за целия народ! Долу машините, ний, другарки и другари, сме хуманисти и залагаме на човеците! 🙂 Искат да ни въведат машинен терор - та ний, честните и непорочни като ангелчета (и като калинки!) мутро-гербоваци да не можем да фалшифицираме вота, откъде-накъде, молим ви се, таман се научихме да печелим всички избори и сега некакви си там машини ни лишават от възможността да лъжем и да мамим?!

Анонимен каза...

Както показват прогнозите, ГЕРБ ще спечели и следващите избори. Този път и аз ще им помогна.

Анонимен каза...

Е, другарко, Вие винаги сте си гласувала за мутро-гербовашките крадци. А прогнозите показват, че мутренската партия скоро ще се разпадне и ще изчезне, а Боко ще замине в Централния затвор на гости при Бай Ставри, който е строг, но справедлив...