Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 август 2021 г.

Китайският вирус "Ковид 19" дали всъщност не е вирус на глупостта?!


Китайският вирус "Ковид-19" трябва да го наречем ВИРУС НА ГЛУПОСТТА. Помогна ни да установим колко много глупаци има на този свят. 

И също така доуби образУванието... 

Бранимир Варварски: Анджък! Установихме всички антимаскъри и антиваксъри. 

Ангел Грънчаров: Бранимир Варварски Пак нищо не разбираш и напълно си се заблудил, таваришч. Установихме недоучилите тъпанари, дето си мислят, че с маски и ваксини могат да скрият и да преборят крещящия си умствен и личностен дефицит. Затова виете на умряло когато някой възрази (Мангъров!) срещу диктатурата на глупостта, която искате да установите: и всички в единен строй, като стадо да вървим към светлото бъдеще на ТОТАЛНОТО ЕДИНОНЕМИСЛИЕ (имам книга със заглавие ЗА ЕДИНОНЕМИСЛИЕТО, може да я намериш и прочетеш, белким разбереш в каква ситуация се намираш...) 

Между другото политиците в цял свят допуснаха тази истерия, тази ГЛОБАЛНА ПСИХОПАТОЛОГИЯ, опитваща се да установи ДИКТАТУРА НА ЕДИНОНЕМИСЛИЕТО по една-единствена причина: заради плоския си популизъм, заради страха си да не би да ги обвинят, че не обичат достатъчно народа И НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГОВИЯ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ - и те започнаха да се надпреварват да демонстрират колко много обичат народа, че са готови да дадат мило и драго за него, ако трябва да съсипят и икономика, и образование, и култура, и спорт, и всичко - само и само да не загубят ЛЮБОВТА НА ТЪПАНАРИТЕ, които, както знаем, винаги са мнозинство. 

Иначе казано, китайският вирус или ВИРУСА НА ГЛУПОСТТА показа също така, че политиците ни страдат от ВИРУСА НА МАЛОДУШИЕТО, на безхарактерността, страдат, иначе казано, от ВИРУСА НА БЕЗЛИЧНОСТТА. (Но щом политиците по цял свят са такива, това какво показва - а ние, дето ги избираме, какви сме?!)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Ти най-много трябва да се пазиш, защото си дърт и дебел. Ама бая си мазен...

Ангел Грънчаров каза...

Добре, другарко. Ще му кажа. Апропо, лошото е, че от болестта, дето тресе Вас - тиранията на злобата, завистта и глупостта - нема никакво спасение...

Анонимен каза...

Коментиращият е прав. В три опасни рискови групи сте: затлъстяване, старост и болност. А четвъртата - глупост - е най-страшна.

Анонимен каза...

Завист? Няма как човек да завижда на една холестеролна буца като теб. Вземи отслабни малко, защото ще си докараш нещо. Все се оплакваш от сърце. Е, и аз да бях каца с лой като теб, и аз щях да имам болно сърце, холестеролно буренце такова.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, "комвнтиращият" сте Вие, айпито го показва. :-) А не мога да разбера защо толкова сте се загрижИла за мен? Май просто за себе си сте се загрижИла, пък проецирате връз мен. Нали?! :-)

Ангел Грънчаров каза...

Разбрах, другарко. Надебеляла сте явно. То от нерви, злоба и завист наистина здравата се дебелее. Нема да се плашите. Яжте здраво. Щом туй Ви е единственото удоволствие, клета завалийке...