Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 септември 2021 г.

Докога ще робувате на всякакви разпространени тъпи идиотщини - и ще се кланяте на "богоизбраните" и "великите"?!


Какво е това тъпо почитание и преклонение пред постове, рангове и служби?! Някакъв тъпанар предлага посланика Марин Райков за президент на България само щот бил служебен премиер навремето?! И какво като е бил служебен премиер?!

Кирил Петков и Асен Василев вече са супервелики щот бяха министри, вярно, за няколко месеца, но са имали власт. Властта (и произтичащата от нея известност или "слава"!) все едно освещава и възвисява човека чак до небесата и го прави подобен на "свръхчовек" и дори на "божество", така ли? Който се е наврял някога във властта става нещо като "свещен", като "светец", като "бесмъртен", като "бог", така ли си мислите?! (Славчу, примерно, щото 30 години го даваха по телевизоро, т.е. е бил в "четвъртата власт", е "велик", разбира от сичко, така ли - и непременно ще ви оправи?! Боко пък, понеже репортерките го гонеха да му пипнат мускулите когато беше главен секретар и ден и нощ даваше интервюта, стана "свръхвелик", турихте бодигардо за премиер и ви оправя цели 12 години, нали така стана, драги ми тъпанари?!)

Който никога не е бил на власт или поне не е бил у Парламенто, не е нищо, е пълно нищожество, тъй ли? Мислете малко де, как е възможно, подобно на стадо, да робувате на подобни тъпи разпространени идиотщини? И се оставяте да ви правят, на това основание, заслужено на идиоти?!

Бившите президенти, премиери, министри и дори смачкани депутати у нас се държат като "велики" и "богоизбрани", сякаш някой им е дал възможност да си облекат за пет минути шлифера на самия Тодор Живков?! Аман от простотии, съвземете се малко де?!

Мислете малко де, мама му стара, не се оставяйте да живуркате като пълни балъци и мижитурки...

Докога ще робувате на всякакви разпространени тъпи идиотщини - и ще се кланяте на "богоизбраните" и "великите"?! Спрете се малко де!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Браво!!!

Николай Василев

Ангел Грънчаров каза...

Май съм напипал, май турих пръст баш в раната, а?! :-) Виждаш ли как "народът" мълчи, прави се че не забелязва написаното, камо ли пък да го хареса! :-)