Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 18 септември 2021 г.

Защо ли в-к МАРИЦА така грозно игнорира моята кандидатура за омбудсман на Пловдив?

 

Славчо Атанасов се връща в играта, кандидатства за важен пост

Във връзка с горното тази заран ми се наложи да напиша следното опровержение до главния редактор на в-к МАРИЦА, което незабавно му го и изпратих на имейла:

До г-н Руси Чернев, Главен редактор на в-к МАРИЦА

ДО МЕДИИТЕ

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

от Ангел Грънчаров, остракиран от образователната система (от мутро-комунисто-гербовашкия режим!) учител по философия и гражданско образование, кандидат за омбудсман на Пловдив

Драги г-не,

Забелязвам тази сутрин, че без да Ви трепне окото сте излъгали читателите на вестник МАРИЦА - като сте писали във вестника си, че кандидатите за омбудсман (участниците в "конкурса" за омбудсман на Пловдив!) били само четирима; това не е истина, поне пет са, моя милост също е кандидат. Игнориранетодискриминирането!) на кандидатурата ми разглеждам и оценявам като някакво нескопосано парвенюшко пренебрежение към моя милост – и като грозно селяндурско подмазване на другите кандидати само защото те били, видите ли, "политици", били, видите ли, "звезди" на провинциалния небосклон на нашия велик град, били "важни, "велики" и прочие; това също така и е израз на крайно аморална дискриминация на нас, дето сме обикновени граждани и личности – и то само защото сме чисти, само защото не сме се оцапали досега както това направиха Вашите "фаворити", разните там славчуатанасовци и прочие позьори на политическото поприще. Искам да Ви припомня, че Славчу Атанасов, преди да стане "велик", беше един обикновен възпитател в някакъв пансион, той направи кариера благодарение на политиката (и на причастността си към всемогъщата ДС де, нека да не забравяме това!), та да заслужи лицемерното уважение на такива като Вас, дето се прекланят по толкова грозен парвенюшки начин спрямо подобни менте-"звезди" на родния ни провинциален небосклон – на тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ (дето властва, естествено, непобедимият и тъй обичан очевидно от Вас ченгесариат от КГБ-ДС!).

Надявам се, драги с-не, сам ще се сетите да поправите гафа си с игнорирането и дискриминирането на моята кандидатура. Напомням Ви, че и ние, дето не сме "звезди", сме личности и заслужаваме известно уважение; също така си позволявам да Ви напомня, че ние уж сме демокрация, вярно, менте, вярно, изродена, но демокрацията ни е изродена и деморализирана до такава степен най-вече заради морала, който Вие, дейците на нашите "свободни" (всъщност подкупни, развратени, корумпирани и пр.!) медии, носите - и който не се срамувате да демонстрирате. Неслучайно че заради политиците, на които Вие така кръшно се кланяте, и заради подлизурковците, дето налагат тон в нашия медиен пазар, България съвсем заслужено е на унизителното 112-то място по свобода на медиите.

В тази връзка ми се налага на добавя и друг един факт: Вашият събрат, главния редактор на сайта ПЛОВДИВ24 г-н Васил Динев, сме като чрез своя репортерка ме оплю и злепостави пред читателите си, не благоволи да публикува моето протестно писмо до него, потъпквайки правото ми на отговор; надявам се, Вие ще постъпите поне малко по-цивилизовано и по-човечно от него.

И още нещо, не по-малко важно: в последните години упорито се говори, че има някакъв таен списък до медиите (спуснат от управляващите от мутро-комунисто-гербовашкия режим до подвластните им собственици и ръководители на продажните медии!), в който са имената на неудобни за режима лица, които категорично не трябвало да бъдат допускани до каквато и да било медийна изява; имам доста основания да смятам, че и моето име е в този забранителен списък; та в тази връзка Ви питам: тази ли е причината да премълчите (да извадите) името ми като писахте публикацията за това кои са кандидатите за пловдивски омбудсман (и по този начин излъгахте читателите си!)? 

Предварително благодаря за отговорите и за реакцията, която, уверявам Ви, ще следя с нескриван интерес (понеже много се радвам когато дадени хора се излагат само защото робуват на напълно неверните си представи за живота!)!

18 септември 2021 г.

ПОДПИС: ..........


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

 

1 коментар:

Анонимен каза...

Господине, до нас не е стигала Вашата кандидатура.

Моля, изпратете я отново.

Яница Марова - репортер във в-к "Марица"

https://www.facebook.com/yanitsa.marova