Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 30 октомври 2021 г.

Какво ще стане ако Боко почне да цитира... Данте Алигиери?

 


Какво ще стане ако Боко почне да цитира... Данте Алигиери?

Боко в едно от излиянията си споменАл, моля ви се, не кой да е, а... Данте Алигиери. :-) Това ми каза негов фен. Което на мен лично ми подействА като културен шок. Ето какво казах, за да изразя обзелата ме мисъл:

- Боко нима знае името "Данте Алигиери"? 🙂 Недейте така, ако Боко земе да цитира Данте, това е цяло чудо - ще излезе, че е станАл културен, поради което мигновено ще загуби сичките си фенове! :-)

Да, културният Боко е нещо като "противоречие в понятието", да не говорим за това, че културният Боко е неспособният да си намери нито един фен Боко - в страната на простаците, където тъй буйно процъфтя неговата напълно (не)оригинална байтодорова харизма...

Щом Боко почне да цитира Данте, работата съвсем отива на поразия, а гибелта му е сигурна!

ДОБАВКА:

Гражданин на Канада не може да стане български министър, а разбойник от СИК може да стане български премиер! 🙁 Егати държавата!

Къде спа КС когато съветският гражданин по рождение Дмитрич Станишев станА премиер? Или дружбата му с агент Сава Доганович ... и агент Карточников (Симеон Сакскобурготский) беше неговият картбланш пред нашето тъй услужливо конституционно "правосъдие"?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: