Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 октомври 2021 г.

Ах, колко лош пример ни дават тия хептен изоглавени западни буржоазно-демократични мижитурки?


Австрийският канцлер 

Себастиан Курц подаде оставка заради корупционен скандал

Колко крехка и неразвита политическа система имат в Австрия: подавали били оставка заради корупция и купуване на положителни социологически проучвания.
Че в България това е основата на политическия живот.😎
У нас избирателят въобще не обръща внимание на некорумпирани политици, а пък с какъв възторг приема социологически проучвания за всенародна подкрепа на изникнали от нищото кукли на конци - горките австрийци трева да пасат.
Много имат да учат от България...🤣

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: :-) Австрийски буржоазно-демократични лигавщини! У нас Боко цела държава окраде и разбойничества в нея 12 години, пък нищо не му се случва... айсиктир! Ще ми се лигавят тия австрийци, за нищо и никакви купени социологически "проучвания" ще ми подават оставка?! Много лош пример ни дават тия западни демократични мижитурки? Ще излезе, ако ги послушаме, ако последваме примеро им, че за престъпленията си другарите Боко, Гешев и Пеевски требва да бъдат разчетворени с коне?! Какво западно варварство, другари?!


ДОБАВКА:

"Големият проблем на България е, че комунистите останаха, за да крадат"


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

Няма коментари: