Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 9 ноември 2021 г.

Таваришч Кошлуковый, докога БЪЛГАРСКАТА национална телевизия ще служи на... руснаците?

 


Американските централи – виновници за БНТ, която не вижда проблем в руския енергиен шантаж

Такива “леки” внушения и прегрешения чрез акцентиране върху едни истини и спестяване на други се случват в облъчването с ловка пропаганда от държавния телевизионен екран в нашата евроатлантическа по документи държава.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: В БЪЛГАРСКАТА национална телевизия - руска пропаганда в действие! Таваришч Кошлуков си изработва рубло-доверието пред руснаците кат усърдно промива мозъко на наивния народец...


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Бачо Кольо каза...

Още по-зле е. Централите са български, американците само прибират колосални печалби.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, ти си винаги верный Советскому союзу, така ли? Всегда отвечаешь: служу Советскому союзу? :-) Нема ли надежда некаква промяна по посока към истината да се набележи у теб - или с лъжите ти е по-добре?

Ангел Грънчаров каза...

Колю, понеже глефам, че чаткаш доста тия неща, да те питам: а нещо за печалбите на руснаците защо не кажеш? :-) Колосални дали не са и те? :-)

Bacho Кольо каза...

Нито една балгарска централа не се контролира от руски оператори. За разлика от Марица Изток 1 и Марица изток 3, които се оперират от американски енергийни компании. При това с договори, крайно неизгодни за България. И най-вече - за българските домакинства и за бизнеса
Но за теб това не е важно. Ти си готов да студуваш и гладуваш. Важното е българските левчета да се превръщат в милиарди долари и да летят към нашите базиБоже съюзници.
Дано Господ здраве да ти даде, щото имаш още дълги години студ и глад...

Ангел Грънчаров каза...

Пак се правиш на изоглавен. Както и подобава за комунисто-комуноидите. Не си чул нищо за ПЪЛНАТА ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ България от Русия? :-) И какви печалби извличат путинците от нея? Не ти ли е известно, че на нас, по "братски" руснаците ни продават газ в пъти по-скъпо отколкото на другите? И за това нищо не знаеш? Ах, колко си неинформиран?! :-)

Bacho Кольо каза...

Аз ти давам факти, ти ми повтаряш тъпи клишета за "пълна енергийна зависимост от Русия". Имаме два БЪЛГАРСКИ ТЕЦа, които се оперират от АМЕРИКАНСКИ компании, горят БЪЛГАРСКИ лигнитни ВЪГЛИЩА и продават на НЕК произведения ток на цени, тлройно по-високи от борсовите. Огромната част от печалбата заминава за САЩ.
Бъди здрав, и успешно студуване!

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря за железо-бетонния комунистически антиамериканистки отговор! Явно всичко, което не се съгласува с догмата, са "ненужни клишета". Да живей таваришч Путин, таваришч Колю! :-)