Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 27 ноември 2021 г.

Кой ни пази от кримски вариант за нашето Черноморие - за което руснаците имат претенции не от вчера?


... През 2014 г. Путин заграби Крим с лъжа и сила. ...

Но да не забравим, че Бойко Борисов и неговите корумпирани местни и централни власти позволяват на руснаци да се заселват по българското Черноморие, да купуват имоти без никой да проверява произхода на парите им, както е по закон, е стъпка към кримски вариант и за Варна и Бургас и цялата брегова линия.

Засега само това, че сме член на НАТО ни пази от нахлуване на зелените човечета на Путин, а те са на 2 часа път в международно достъпни им води. ...


ДОБАВКИ: 




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Бачо Кольо каза...

Дааааа, татковината ни се напълни с наследници на Джеймс Форестъл, бивш американски министър на отбраната. Човекът накрая попаднал в психиатрията и непрекъснато повтарял: „Руснаците идват, те вече са навсякъде...”

И пак, и пак „Руснаците идват, те вече са навсякъде...”– бърборел в несвяст Форестъл пред съчувстващия му психиатър.

Накрая не издържал и скочил от четвъртия етаж на болницата.

Вечна му памет!

Братя козяци, руснаците идват, за да завладеят нашето Черноморие. Качете се на някой по-висок етаж - и смело надолу!

Спартак каза...

В Крим над 90% от населението гласуваха в референдум да се присъединят към Русия. Разбира се, противозаконно и без одобрението на Украйна. Нещо което не може да се случи в България. Ето затова е много вредна чуждата пропаганда, без значение руска, турска или западна. Единственият легален начин да присъединиш нова територия в днешно време е когато накараш народа сам да гласува и да се откаже от нея. Това става с 4тата власт, а именно медии и грешно образование и икономическа зависимост.

Ангел Грънчаров каза...

Не била да се вярва на резултатите на референдуми, организирани от КГБ. Щото те следват завета на Сталин: "Не е важно кой как гласува, важното е кой брои бюлетините."

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, най Боко също следваше Сталинската методика за правене на "избори" и затова и "побеждаваше" винаги на "изборите" - до момента, в който беше лишен от възможността да фалшифицира резултатите...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю се чуди как да шикалкави с оглед да оправдае предателството си спрямо българския интерес - и да защити руската експанзия у нас, която никога не е била прекратявана.