Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 ноември 2021 г.

Какви коментари направих във фейсбук днес?

11 ч 
Споделено с: Публично
Публично
Клиентът на бай Ставри...





... -оправяч. Единствено Лозан Панов е български кандидат за президент и затова ще получи моят глас.


Сред кандидатите за президент е пълно с бодри руски мекерета воглаве с Радев, Гербджиков и Костя Копейкин, Сидеровият заместник-оправяч. Единствено Лозан Панов е български кандидат за президент и затова ще получи моят глас.


Ангел Грънчаров
... министър на образУванието и нАуката. 🙁 Ще гласувам за ДБ, разбира се.







 

 ... влезе в историята по тази причина. 

 

 


Проблемът на България са ченгетата от ДС и комунистите. Заплахата от мигрантите е кьорфишек, който тъкмо ченгетата от ДС и...

... и комунистите (и техните щедро платени медийни мерзавци!) пускат, с оглед народът да си изразходва енергията в невярната посока - та ченгетата и комунистите да продължат необезпокоявано да го грабят и лъжат. Това е положението, тази е и истината.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

8 коментара:

Анонимен каза...

То щото демократите ИЧ не крадат. Между другото мутрата се пише демократ.

Тодор Тодоров

Ангел Грънчаров каза...

Тодор Тодоров Това за каков се пише Мутрата нема никакво значение, важното какъв он е. А он е комунист и в червата. Да, демократите хич не крадат. Стига да са истински демократи. Аз примерно нищо в живота си не съм откраднал. Ето ти пример, че може да се живее без да се краде, особено когато си демократ. (Комунист не може да живее без да краде и без да лъже.)

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Баща ми работеше в оранжерии. Там работеше и един бригадир бай Върбан му казваха. Комунист с пословичнал честност. Когато си купувал карамфили , а те са на бройка ,ги е четял. Умишлено жените които са ги приготвяли са слагали по един или два повече и са се смеели ,как ги връща. Важното е какво е заложено в теб, а не дали си демократ.

Тодор Тодоров

Ангел Грънчаров каза...

Тодор Тодоров Е какво искаш да ме убедиш с примера си? Че е имало поне един некрадлив комунист на свето? 🙂 Е, убаво. Но всички останали комуняги са крали и вместо него. Тогава? Аз ти обясних принципно защо демократът не краде. Щото има Божия заповед "Не кради!", а той вярва в Бога. И щото уважава частната собственост. Затуй демократите не крадат. А комунистите, понеже са против частната собственост, затова и крадат като невидели. Не си чел моята книга със заглавие УНИВЕРСУМЪТ НА СВОБОДАТА (с подзаглавие "Източниците на достойнството, успеха и богатството") и затова не знаеш тия тъй простички истини.

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Това е твоята гледна точка.

Боклуците са навсякъде.

Тодор Тодоров

Ангел Грънчаров каза...

Тодор Тодоров Изказвания от рода на "Всички политици са мерзавци, маскари и боклуци" са в защита на истинските мерзавци, маскари и боклуци. Сега можеш ли да ми обясниш защо толкова усърдно защищаваш тези последните? Поради глупост или щот гледаш да ги обслужваш с оглед нещичко да припечелиш?

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Та аз съм обикновен електротехник. Не членувам, не съм членувал и няма да членувам в партия. В изборите участвам единствено като гласоподавател, макар да съм канен като какъв ли не, разбира се срещу заплащане. Та как мога да се облажа? Досега не съм го правил, дай боже смятам и да не го правя. А това ,че демоНкратите не крадели.... Та почти всички ,че и всички отиват в политиката за да крадат.

Тодор Тодоров

Ангел Грънчаров каза...

Тодор Тодоров Ами хубаво, че си електротехник, но ето че от политика не разбираш и се заплиташ като петел в кълчища. И пак говориш простотии. "ДемоНкрати" и прочие сидеровски и пиковски простотии повтаряш като папагал. Пак да ти помогна да сфанеш: изказването "Всички политици са крадци!" е изгодно за ония политици, които наистина са крадлювци, те ти и ръкопляскат, а същевременно обиждаш ония политици, които са различни и са в политиката за да помагат на народа, а не да крадат...