Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 15 декември 2021 г.

Кой е най-злият враг на изтерзаната от комунисто-кагебистите бедна, клета и многострадална Русия?

Радостин Димитров: И НАТО иска да нападне и си мисли, че ще победи ТОЗИ народ.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Само психично болни комуноиди като таваришч Путин си мислят, че продъненана от бедност и корупция тирания, наричана Путинланд, ще бъде нападана от некой. Никой няма да напада Русия, освобождаването й от комунистическо-кагебистката тирания ще се наложи да бъде извършено от този клет, изстрадал, но още твърде много зомбиран народ-страдалец, който поради погрешното си образУвание в мнозинството си не разбира истината нито за историята си, нито за съвременността ни. Но е въпрос на време руснаците да осъзнаят реалностите и да скочат да прогонят кагебистките престъпници, окупирали се в Кремъл...

Апропо, без огромната мощ на Америка, подкрепила СССР, руснаците щяха да победят на кукуво лято... четете и слушайте правдолюбивите руски историци като Марк Солонин и пр.


Само неизлечимо увредени крадливи комуноди като Путин - най-злите врагове на Русия - лъжат, че някой ще я напада и затова неистово крещят: "Дръжте крадеца!"!

За да крадат на спокойствие огромната и богата на природни ресурси страна, комунисто-кагебистката банда около Путин размахва продраното знаме на "западната опасност", на "агресивния американски империализъм" и прочие дивотии, Америка щяла да нападне Путинландия, глупости колкото щеш, но раздухването на тази параноя сред руснаците има само и единствено тази цел: да сплотява малоумния народ около крадливата банда престъпници, окопала се в Кремъл, това е цялата истина за митичната "американска опасност" и за "агресивния спрямо Русия Запад", глупости на търкалета! (Апропо, Америка окупира след войната Германия и Германия за кратко време се възстанови и стана най-просперираща държава, същото се случи с Япония, с Южна Корея и пр., тъй че да плашиш руснаците с "американска окупация" е доста тъпа идея, на която са способни само побеснелите и самозабравили се комунисто-кагебиски разбойници...)

ДОБАВКА: 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

Гранчаров ти си смъртник! КГБ ще ти види сметката и то скоро. Малко ти е че си уволнен отвсякъде, на врагове като теб и смъртта е малко! Тъпанар от класа си ти! Да обиждаш братския ни руски и съветски народ! За тия твои престъпления и смъртта ти е малко! Скоро ще се разправим с теб! Русия има много приятели у нас! Да живее Русия, да живее нейният вожд Владимир Путин!

Бачо Кольо каза...

" И НАТО иска да нападне и си мисли, че ще победи ТОЗИ народ."

Това пък откъде го измисли? От това, че върховете на НАТО за завладени от алчни и нискоинтелигентни типове, не следва , ча чавката им изпила мозъка нацяло. Все нещо е останало. Достатъчно, за да са наясно какво ще остане от този гънгренясал рудимент, ако решат да нападат Русия. И американците са доказали, бе не са толкова тъпи. Те ще насъкват украинските си васали докато бандеровските фашизоиди не се осъзнаят че са определени за курбан в името на демокрацията и прогреса.

Ангел Грънчаров каза...

Верваш ли си на глупостите, които произвежда болното ти путинизирано съзнание, таваришч Колю? :-) Какви "бандеровци" те тресат? :-) СтанАл си същинско путинизирано зомби, пълно с тъпи страхове. Уклайниците са просто свободолюбиви хора, които показаха на руснаците, че да си роб е крайно унизително състояние.