Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 14 декември 2021 г.

Дойде ли моментът МОЧА - Монументът на окупационната червена армия! - най-сетне да бъде премахнат?


Дебат за МОЧА и подобията му в България предстои да освети поданиците на съветско-руския колониализъм

Ето само заради това си заслужаваше да бъде съборено просъветското статукво в командвания от фалшивите евроатлантици от ГЕРБ бивш парламент. Там не се намери нито един депутат, който да постави на обсъждане този въпрос, какво остава за отделна парламентарна група. 

Пробивът в българския парламент да се о(б)съди доминацията на МОЧА и подобията му в България ще изправи пред изпитание спотаилите се поданици на съветския постколониализъм. Как ли ще гласуват иначе гласовитите нови парламентарни патриотари от “Възраждане”? ...

... Инициаторите на това пробуждане Петър Славов и Мартин Димитров ( на снимката) на практика ще провокират преброяване на (не)зависимите български депутати спрямо СССР и Русия. С инициативата си те осмислят вота на хиляди българи, които получават доказателство, че не са се разкарвали напразно до урните дори при положение, че каузата на освобождението от лъжата за “освобождението” очевидно не излъчи доминиращо мнозинство в това Народно събрание.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Бачо Кольо каза...

Какво можем да очакваме от доказани некадърници като Мартин Димитров и Петър Славов, типове цял живот лежали на държавна ясла?!? Да произведат нещо полезно и смислено? Да дадат идеи как да се подобрят условията на трд и живот на най-бедните слоеве? Как да се помогне на загиващата българска енергетика? Нее, разрушителите газят с калните си бутуши по Паметта на българите. Те това могат.
"Тирани, всуе се морите. Не се гаси, туй що не гасне!"

Анонимен каза...

Грънчаров, Грънчаров, повече от 60 години ходиш по тая земя и още си наивен като хлапе! Смях и срам за всичките ти нереализирани претенции за интелект и компетентност в политиката. С такива наивни разбирания и длъжността на нощен пазач ти е много.

Ако вече си забравил - само преди месец минаха изборите за Народно събрание. От един ден вече имаме и правителство. Политическите партии вече си разделиха държавната баница под масата и сега трябва да обяснят на своите избиратели защо участват в едно правителство с класовия враг!

Обяснението на ДБ:
— Ние влязохме в правителството, за да отстояваме нашите демократични принципи и да преместим Паметника на Съветската армия в музея!

Обяснението на БСП:
— Ние влязохме в правителството, за да защитаваме нашите социалистически принципи и да не допуснем Паметникът на Съветската армия да бъде преместен в музея!

Сега простия народ ще види епична борба на мазни пехливани, досущ в стила на кечистите Скалата и Гробаря, в така любимия на твоите американски приятели кеч. Само дето нашите пехливани няма да се бият на ринга, а на трибуната на Народното събрание.

Мачът обаче е уреден, а резултатът е известен предварително - Паметникът ще си остане в центъра на София, поне до следващите избори. Защото не може БСП да има вицепремиер и четирима министри и да загуби такава битка, просто не може!

Ама ще кажеш, защо тогава от ДБ изобщо се захващат?

1-во, за да се оправдаят пред своите избиратели, че участват в управлението заедно с БСП.

2-ро, за да се разграничат (наужким!) от социалистите.

Но понеже ДБ имат най-малко министри и депутати, след края на битката ще се оправдаят, че не са имали достатъчно влияние и затова не са успели.

Обаче ще кажат, че са се борили мъжки, няма да си признаят за уговорката, за да си поискат повече гласове и повече влияние от избирателите на следващите избори.

БСП ще излязат като победители от жестоката схватка и още повече ще затвърдят своя авторитет и подкрепа, сред твърдия си електорат.

И само един гладен философ от Пловдив ще им повярва на цирковото изкуство, докато нагъва постни картофи в студения си апартамент, а народните избраници си делят държавната баница в Парламента - всекиму според потребностите и способностите, изразени в проценти от предишните избори.

А ти се канеше министър да ставаш, все едно някой ще те пусне там!

Сега светна ли ти поне мъничко какъв епичен цирк се разиграва пред очите ти!!!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, ако бехте написАла излиянието си в стихове, по щеше да фаща дикиш, а така е слабо, да не говорим, че претенциите Ви нещо да разбирате от политика са напълно неоснователни, напънът Ви не струва. Паметникът ще падне и то скоро просто защото историческата истина изисква това, а и животът ни е несъвместим с паметник, прославящ комунистическата тирания. Само Вие, другарко, и таваришч Колю, поклонникът на Путин, ревете за МОЧА, което и показва колко сте жалки. И обречени.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, апропо, да Ви дам малко картофи, гледам, че ми завиждате дори и за тях? Кажете, ще си ги поделим, щом толкова Ви харесаха картофите ми...

Все пак не ми се ще заради моите картофи да не Ви фаща сън нощем. Ето, таваришч Колю се успокии за картофите ми като се сети, че баща му има достатъчно картофи. Що не си купите картофи ма, другарко, а мечтаете за моите?

Анонимен каза...

Буаха-ха-ха-ха-фа-ре-ми-фа-сула...

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, хептен ли изкрейзихте? Горката, заради МОЧА се намоча...