Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 декември 2021 г.

Кои са по-страшни и опасни: "джендърите" или комунистите?


На Запад имало, моля ви се, много джендъри, Западът по тази причина бил "джендърски", пазете се от джундърите! - крещи в ужас един комуноид-путинец. ОтвърнАх му ето какво:
- Какви джендъри са в главата Ви бе, таваришч? На Запад нема джендъри, а и да има, не се плашете толкова от тях. От комунистите и от ченгета се плашете, не от некакви си там съвсем безобидни джендъри. Джендърите не са опасни изобщо, а комунистите и ченгетата са опасни.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Джендърите са без конкуренция в това отношение.

Бачо Кольо каза...

На мен ми е през тромпета фактът, че на Запад имало джендъри. Проблем са ми нашите джендъри. Младите поколения българи като папагали копират всички идиотии, идващи от Запад (без да се учат от всички положителни неща)

Ангел Грънчаров каза...

А спрямо комунизма и комунистите отношението ти е изцяло положително, нали така, таваришч Колю? Към комунизма любовта не ти отслабва, така ли?

Ангел Грънчаров каза...

Към другарката, написАла ето това: "Джендърите са без конкуренция в това отношение.". Бихте ли се пояснила, другарко? Защо смятате, че джендърите са по-опасни и по-страшни дори от комунистите? А от комуноидите като Вас по-опасни и по-страшни ли са също?