Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 декември 2021 г.

Предлагам дебат на тема: Що за морал имат петюблъсковците, кеворкяновците, валериивелевките и мартинкарбовчовците?

























Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Бачо Кольо каза...

Четете бе хора!:
"Това са пълни глупости, в Царство България работливите хора са имали всичко, гладували са само комунистите-калпазани"
Четете! Щото смехуркото, изрекъл горния бисер, си беше изгладил панталона да става министър в София!
Умонепостижимо!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, реакцията ти показва, че ти си дълбоко убеден, че човек като мен, който казва истината, не може да бъде министър, така ли да те разбирам? :-) Благодаря ти за честността и достойнството, че признаваш това! :-) Къде обаче е доказано, че да си министър требва непременно да си лъжлю? :-)

Апропо, нима отричаш, че комунистите са калпазани? (Ти що не цитира що съм писал за т.н. "партизани" и техните подвизи по обирането на планинските мандри - и най-вече около преяждането с кашкавал, което е довело и до хроничното им посиране? :-) Или смяташ, че това е истина, ненуждаеща се от разпространяване сред народа?