Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 декември 2021 г.

Как се развива авантюрата на депутат от ПП да ме предложи за министър на образованието?


Коментар от читател в блога ми, който резюмира изхода от авантюрата на депутат от ПП да ме предложи за министър на образованието: 

"Господин Грънчаров, няма да Ви изберат за министър на образованието. Да изберат Вас за министър на образованието е същото като ченгетата от (С)ДС навремето да бяха предложили Илия Минев за президент, а не Желю Желев. Няма как да изберат Вас за министър на образованието. Вие не сте "от наште". Такава истинска промяна, при която Вас да назначат за министър на образованието, у нас е невъзможна. Защото у нас и този път ще има имитация на промяна, а не истинска промяна. Иначе е хубаво, че си направихте този тест. Не Ви избраха. Значи промяна няма да има. Ако Ви бяха избрали, щеше да има. Сам разбирате тия неща. Излишно е аз да Ви ги казвам. Но ги казвам за да ги разберат другите. Обърканите. И неразбиращите. Тоест наивниците. Вие не сте от тях, прекрасно зная това. Чета Ви от 20 години."


ПОСТСКРИПТУМ: Какво се случи на разговорите ми със съответните фактори в София ще пиша скоро, живот и здраве да е само. Между другото съвсем не е сигурно, че акад. Денков ще е министърът на образованието и в рудовното правителство. Търпение се иска още известно време и ще разберем всичко. Истината няма как да се скрие, нали така?



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Толкова си елементарен и прозрачен с този коментар, който сам си си го написал в блога си, че вече ставаш банален.

Светлината в тунела на обърканите ти мисли е изречението: "няма да Ви назначат!"

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, смесването на желано с реално, неспособността те да бъдат различавани е първият признак на лудостта. При Вас е много добре изразен. Вие не разбрахте ли, че сте обект на интересно психопатологично изследване?