Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 декември 2021 г.

Кога президентът Радев ще осъди антинатовската и проруска изцепка на военния министър?


Кога президентът Радев ще осъди антинатовската и проруска изцепка на военния министър?

В интерес на истината се налага да кажа, че президентът Радев Е ДЛЪЖЕН да се изкаже по повод изцепката на протежето си, именно военния министър; ако продължи да мълчи ще излезе, че не само и той е съгласен с казаното от Ст.Янев, но и че го е подтикнал да каже публично това свое "чисто лично мнение".


Апропо, Ст.Янев би следвало да си подаде оставката: не може току-така или безнаказано военен министър и генерал да си позволява публично да се обявява срещу ангажиментите на страната си, произтичащи от нейни фундаментални международни договори със съюзни държави! Същото е не по-малко недопустимо за държавния глава на съответната държава.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

13 коментара:

Бачо Кольо каза...

"...президентът Радев Е ДЛЪЖЕН да се изкаже по повод изцепката на протежето си, именно военния министър; ако продължи да мълчи ще излезе, че не само и той е съгласен с казаното от Ст.Янев, но и че го е подтикнал да каже публично това свое "чисто лично мнение". ..."

1. Президентът Радев никому нищо не е длъжен в случая.
2. Много ми се иска да вярвам, че е точно така - че Янев е съгласувал изявялението си с Радев.

Защото ако премеренотто и национално-отговорно изказване на минисъра на отбраната не се споделя и от върховния главнокомандващ, тогава България наистина я чакат лоши дни.
Ние, истинсите български патриоти не щем нашата свещена земя да бъде тъпчена от ботушите на аризонските наркоманчета и на селяндурите от Кнзас.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, вие, поклонниците на Путин и Путинландия, не сте никакви български патриоти по простата причина, че вашата истинска родина е именно Комуно-Кагебистка Путинландия... Теперь понял всю правду о вас, таваришч Колю?!

Анонимен каза...

Браво на министъра. Един хубав среден пръст за натовски войски в България.

Бачо Кольо каза...

"Министърът на отбраната подчерта, че имаме нужда от развитие на собствените си способности, като напомни, че като член на НАТО сме поели ангажимент в това отношение. Янев изтъкна, че без да развиваме собствените си способности, няма да сме в състояние да защитим националния си интерес и да отговорим адекватно на това, за което сме призвани – да гарантираме сигурността на българските граждани."

Не мога да повярвам, че в България се появи високопоставен политик, който да се противопостави на наглия НАТОвски агресор!!!

Защита на българските национални интереси?!? Такова волнодмство Западът не прощава! Ако не застанем твърдо зад министъра на отбраната, ще го попилеят. В близките дни ще завалят компромати от Козяк, от Брюксел, Вашингтон, от Берлин и най-вече от домораслите продажни трансатлантици.

.

Бог да пази България и ген. Янев!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, не се ли усещаш, че путинец като теб да фали Янев не е нищо друго освен мечешка услуга?! :-) Но нема начин да е друго щот вие, путинците, служите именно на бясната руска мечка...

Анонимен каза...

Грънчаров, отдавна сте изгубил кредит доверие в общественото пространство, тъй че моля, не се намесвате с клишираните си заклинания в омраза. Към мекере дори оня който му навива пружинката, се отнася с досада. На кого и какво доказвате, можете ли да обясните на разбираем български? Дали са ви трибуна да беснувате срещу тоя и оня, глупаци ли са Ви стопаните, да не виждат, че сте елементарен образ, останка нищожна от някогашната могъща машина на Държавна сигурност.

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, като вземем предвид пълната Ви неадекватност спрямо реалността или извратеността Ви, Ви благодаря за тъй сърдечните комплименти, ама немаше нужда, както казва народа... :-)

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров: "...като вземем предвид пълната Ви неадекватност спрямо реалността или извратеността Ви (...) ама немаше нужда, както казва народЪТ".

Какво общо имате с народа, който няма ден да не хулите, "философ" Грънчаров?

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, като вземем предвид пълната Ви неадекватност спрямо реалността или извратеността Ви, Ви благодаря за тъй сърдечните комплименти, ама немаше нужда, както казва народа... :-)

Зацепихте ли тоз път: аз като философ изразявам, така или иначе, колкото и да Ви е мъчно това, ДУШАТА НА НАРОДА?! :-) (Гледайте тоз път да не скочите от мъка от терасата, щот ще погубите моята изследователска находка, каквато сте именно Вие, Вие сте безценна за нАуката!)

Анонимен каза...

ГРЪНЧАРОВИ НЕВОЛИ

Ангел Грънчаров: ..."аз като философ изразявам (...) ДУШАТА НА НАРОДА?!"

На място са и въпросителната, и удивителният знак (питате и се учудвате) след претенцията Ви за душата на народа, "философ" Грънчаров. На кого помогнахте? До каквото се докоснахте, превръща се в кичозна драма заради показността да се изживявате като жертва на митични зли сили. Животецът Ви е мизерен театър с главен герой версия на класическия лицемер Тартюф чрез подвизите Тартюфови от типа Бостанско плашило, Партиен секретар и Университетски доносник (три в едно). И "като вземем предвид пълната Ви неадекватност спрямо реалността или извратеността Ви", сте симпатичен стар мошеник, както казва същият народ, който едва ли разбирате и някога ще разберете. Събудил се, па прочел какво написали през нощта неговите "небезразлични" пишман граждани, хе-хе!

"Зацепихте ли този път" как – докато се пъчите по сцената на личния си блог, иззад целокупната Ви дейност на отродник, под кръпките на тъмносиничкия Ви костюм прозира кървавочервеният задник на аутсайдер (тепегьоз извън обществото)!

26.12.21 г., 14:15 ч.

Ангел Грънчаров каза...

И тъй, другарко, защо сте толкова злобна, коя е причината да се озлобите толкова много на живота, историята, истината, битието, човека, човещината и т.н.? Кажете, облекчете си мъката, клета и безлична мерзавке...

Анонимен каза...

(цитат) Ангел Грънчаров: "Коя е причината да се озлобите толкова много на живота, историята, истината, битието, човека, човещината и т.н.? Кажете, облекчете си мъката, клета и безлична мерзавке..."
26.12.21 г., 19:38 ч.

Отговор: – Извини, Боже, мене, човек простак, озарен от Светиня Му Син Божий - символ на Живота, Историята, Истината, Битието, Човека, Човещината и прочие хубости, чиято благодат се излива от Пловдивската обществена телевизия на Бате Петьо Президента и на партията ДБ, която е на хранилка при Дьорд Шорош.

Б. от Б.




Ангел Грънчаров каза...

Другарко, не употребявайте, ако обичате, името Божие - защото го цапате с мръсните си уста...