Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 30 януари 2022 г.

Как да озаптим оскотелите от злоба безумци, които искат война със Запада, т.е. с целия свят?

 

Защо самата мисъл за война и за победа в война в съвременни условия е лудост и бесовщина, е израз на страшна психопатология? - ето на този въпрос отговарям в своето разсъждение, в своя коментар. Побесня ли Путин, оскотя от злоба ли щом си мисли че може да спечели война със Запада, т.е. с целия свят? Какво да правим: как да повлияем на оскотелите от злоба безумци, които искат война със Запада, с целия цивилизован свят? 

Разбира се, путинците (като най-крадливи разбойници в историята на многострадална Русия!) се чувстват застрашени от Запада, от Европа и от Америка, щото свободата, демокрацията, просперитета, на които са символ Европа и Америка, са смърт за кагебисткия бандитизъм, който властва в Русия, пардон, в Путинландия, нали така? 

Е, затова на путинците им се налага да лъжат руснаците, че Западът заплашвал Русия и искал, моля ви се, да я завоюва; глупости на търкалета са това, нима човек със здрав разсъдък може да се поддаде чак на толкова тъпи манипулации?! 

Над тия важни въпроси разсъждавам. 

Приятно слушане, приятни размисли, вдъхновени правдолюбиви дискусии ви желая! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...




Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: