Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 9 януари 2022 г.

Какво е написала дежурната в блога ми мутро-комунисто-милиционеро-гербовашка оплювачка?


Ето какъв велик шедьовър е написАла дежурната в блога ми мутро-комунисто-милиционеро-гербовашка оплювачка

ГРАНЧАРОВ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРЩИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ТОЙ НЯМА МОРАЛНО ПРАВО ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАТОВА СЪВСЕМ ПРАВИЛНО БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ НА ТЕТ ЛЕНИН ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!! УВОЛНЕН БЕШЕ ТАКА, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА РАБОТИ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И В НИТО ЕДНО БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И СЕГА СЕ УБЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ТОВА Е СЪВСЕМ ДОБРО И ПРАВИЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПО ВСЕКИ ВЪПРОС В БЛОГА СИ ГРАНЧАРОВ КАКТО ВИЖДАМЕ ИМА НАПЪЛНО НЕПРАВИЛНИ МНЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАКИВА КАТО НЕГО НЕ БИВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ДА МЪТЯТ МОЗЪЦИТЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази клета злобна душа е учителка на вашите деца и внуци!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

10 коментара:

Анонимен каза...


Ангел Грънчаров
Остави я бе Ангеле, това е комунистическа смрад!

Venci Bubichov

Ангел Грънчаров каза...

Venci Bubichov Не мога да я оставя. Заради такива като нея аз 8 години вече съм безработен, забраниха ми да учителствам и за да не умра от глад работя за минималната заплата като нощен пазач... (Съсипаха и пенсията ми - та докато съм жив да живея в мизерия!) Така правят комунистите - промяна никаква при тях е невъзможна!

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Защо не й съобщите името (в случай че не е анонимка).

Maria Lerinska

Ангел Грънчаров каза...

Maria Lerinska Естествено, че е анонимна. Но мнозина се досещат коя е...

Анонимен каза...

Олилеее. Как така си предал българщината???

Георги Пашевъ

Ангел Грънчаров каза...

Георги Пашевъ Ето заради този мой коментар:

https://aigrajdanin.blogspot.com/2022/01/blog-post_9.html

Анонимен каза...

Е, то ясно кой си ги пише всички тия коментари с главните букви и многото удивителни, дето ще вчупят клавиатурата... Нали така, Грънич? :-)

Ангел Грънчаров каза...

Кой ги пише ма, другарко? :-) Я кажете, ама точно, та да знаем занапред името и фамилията на таз тъй воинствена другарка-оплювачка

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров: "Кой ги пише ма, другарко? Я кажете, да знаем занапред името и фамилията на таз тъй воинствена другарка-оплювачка 9.01.22 г., 18:37 ч.

Пише ги същият нощен пазач, докато кеси в кабинката по време на дежурство и вместо да обикаля обекта, за което му се плаща заплата от работодателя, виси пред клавиатурата на лаптопа и ниже фантастични кошмари от личния са мизерен живот на лицемер.

Б. от Б.

Ангел Грънчаров каза...

Ние знаем, другарко, че Ви тресе здрава параноя, но не предполагахме, че сте стигнала дотам за СОБСТВЕНИТЕ СИ ИЗЦЕПКИ да обвинявате други хора! Пардон, знаем, че лъжливостта на комуноидите е безпределна, тъй се изобщо не ни учудвате с нищо. Аптопо, защо не пишете в стихове, защо не си изливате мъката в римувани лирични излияния? Нима и поетичният Ви талантец е тъй мизерен? :-(