Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 януари 2022 г.

Какво предлагам на Общността на небезразличните граждани?


Ето какви съвсем верни и справедливи гневни думи е написала г-жа Мария Василева (по повод създаването на нов експертен съвет за пропагандистко манипулиране и за ново параноично истеризиране на "пандемията"!), а по-долу можете да прочетете моя коментар, съдържащ предложение за протестно действие на Общността на небезразличните граждани в подкрепа на нейната позиция:
Мария Василева: Кога ще станат правилни организацията и планирането на работата в тежки за страната ни моменти? На кукуво лято ли?

Един път имахме експертен съвет, който трябваше да ръководи пландемията, но той просъществува броени дни.

На някои явно им отърва началниците на експертите, а не самите експерти да ръководят. Не си взеха бележка докъде я докараха тия назначени началници- администратори, като почнем от първия генерал и заобикалящите го, дето ни плашеха с чували за мъртъвци и стигнем до сегашния министър Сербезова. На хора с общи медицински познания, които не са епидемиолози, се повери епидемията. А на РАЗБИРАЩИТЕ от епидемии и практикуващите тази специалност не се даде дума, камо ли власт да управляват и да спасят българите от смърт.

Ето днес Сербезова, фармацевт министър, събрала пандемична комисия от къде ли не. Но тези, които българският народ обича и уважава, не са поканени. Няма го доктор Мангъров в епидемичната комисия, макар че каквото казва той, винаги се е сбъдвало, защото той е обобщаващия резултатите от науката и практиката. Няма го научния ни работник, занимаващ се цял живот със създаване на ваксини, Андрей Чорбанов, няма го известния професор Лъчезар Аврамов, няма го професор Чавдар Ботев, макар че и двамата лекуват успешно и са високо ценени в чужбина. И доста други с престиж ги няма в спасителната група около Сербезова.

Министър Сербезова,

НЕ ВИ ИСКАМЕ КОМИСИЯТА ОТ АДМИНИСТРАТОРИ! НЕ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ Е ВАШИЯТ ПРИОРИТЕТ!

ДОПУСНАТИ БЯХА МНОГО ГРЕШКИ ОТ ВАШИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ ПРЕЗ ТЕЗИ ТРУДНИ МЕСЕЦИ! ВИЕ СЪЩО НЯМАТЕ НАШЕТО ДОВЕРИЕ!

НЕ ИСКАМЕ НЕНУЖНИТЕ ВИ МЕРКИ И ГРЕШНИТЕ ВИ ПРОТОКОЛИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ.

КОЛКО КОМИСИОННИ ВЗЕХТЕ СРЕЩУ ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ, КОГАТО ГИ ЛЕКУВАХТЕ С АНТИБИОТИЦИ И ГИ ДОКАРВАХТЕ ДО ИНТУБИРАНЕ?
ДОСТА ХОРА СА ЗА СЪД, ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ВЗЕМАТЕ РЕШЕНИЯ, МИНИСТЪР СЕРБЕЗОВА? КОЙ ПО-ТОЧНО ВИ НАЗНАЧИ ЗА МИНИСТЪР?

РАЗБРАХТЕ, ЧЕ НАРОДЪТ СЕ ВДИГА СРЕЩУ ВАС НА 12 ЯНУАРИ И ЗАГОВОРИХТЕ ПАК ЗА ВАКСИНИРАНЕТО КАТО СВОБОДЕН ИЗБОР. И СЪБРАХТЕ ПАНДЕМИЧНА КОМИСИЯ! ЗНАЕМ КОЛКО СТРУВА КОЛЕКТИВНАТА "ОТГОВОРНОСТ"!

А ДО ВЧЕРА ПРАВИХТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПЛАШИТЕ И ПРИНУЖДАВАТЕ СЪС ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ И ТЕСТВАНЕ И ВАКСИНИРАНЕ НА ДЕЦА! ВИЕ И ТЕЗИ НАД ВАС!

НЕ ВИ БИВА ДОРИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЛЕГЛА В БОЛНИЦИТЕ, КАМО ЛИ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТИ.

ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО СЕ СЛУЧВА И В БОЛНИЦИТЕ! ТАМ ПОЧИНАХА НАШИ БЛИЗКИ, РОДИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ!

А НЕ МОЖЕ ЛИ ЕДИН ПЪТ ДА СА НАЧЕЛО ЕКСПЕРТИ, А НЕ ПОСТАВЕНИ ЛИЦА?
ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НАС ХОРА, ДА НИ ЛЕКУВАТ ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА СЪВЕСТТА СИ, А НЕ НА МАТЕРИАЛНИ ИНТЕРЕСИ.

МЕРСИ ЗА ТРУДА, АМА НЯМАШЕ НУЖДА...
Ангел Грънчаров: Напълно вярна, съвсем основателна е тази човешка и гражданска реакция и затова аз предлагам групата на небезразличните граждани да я подкрепи, да застане зад написаното от г-жа Мария Василева - и под формата на отворено писмо, но вече от името на цялата група или общност, да я изпрати на министърката и на Премиера!

Само между другото искам да вметна от свое име, че протестната акция на 12 януари се организира от политическите спекуланти, тарикати и мекерета от АТАК..., пардон, от ВОЗРОЖДЕНИЕ (Росийской империи и Задунайской губернии), на които изобщо не им пука за народа, те имат единствено за задача да провокират безредици и нестабилност. Но спрямо грешките и на това, пък и на което и да било друго правителство ние, гражданите, трябва непременно да реагираме както с протестни писма, каквото ще изпратим от името на Общността на небезразличните граждани, така и с протестни действия. Хубаво е в този смисъл да се разграничим от клакьорите на Костя Копейкин, но да участваме в протеста.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: