Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 5 януари 2022 г.

Какво небезразличните граждани предложиха на Министър-Председателя?


В блога на небезразличните граждани току-що открих поредния документ, който те са написали и изпратили, ето ви линк към него:

Нашето отворено писмо до Министър-Председателя

Желая Ви приятно четене! И приятни размисли! Хубав ден!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

По-лигаво писмо не бях чела до този момент! Как гадно се подмазвате, Грънчаров: "Господин Министър-Председателю, Господин Министър-Председателю, Господин Министър-Председателю, Господин Министър-Председателю,...." Срам! Въпреки подмазването ти новите управници няма да те върнат да учителстваш и да мътиш главите на нашите ученици, разбери, това няма да стане защото си доказано некадърен да бъдеш учител! Безсрамник! Вечна слава на любимата на целия наш сплотен колектив директорка на ТЕТ ЛЕНИН, която те изрита от образованието!