Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 28 февруари 2022 г.

Дали ний, гражданите, можем да помогнем за модернизирането на студиото на най-народната, най-гражданската, най-демократичната, но най-бедната медия в България?

Ето какво писмо написах на ръководителя на ПОтв Евгений Тодоров и каква инициатива предлагаме с гражданина Георги Пашев (за леко модернизиране на студиото на най-народната, най-гражданската, най-демократичната медия в България): 

Здравей, Пращам запис, в който разговаряме с Пашев пред паметника на Левски и под истукана Альоша, те са три части по 20 минути и могат да се използват и общо, това прави час, и, при необходимост, поотделно, за запълване на дупки в програмата:


Четвъртото клипче е под минута, но в него е финалът на разговора, може да се залепи към третото. 

Ползвам се от случая да съобщя, че в четвъртък, понеже е 3-ти март, съм уговорил интервюта с доц. Момчил Дойчев и с Даниела Горчева, ще ги направя тия дни и ще ги пратя на запис; тогава се налага времето и на двете предавания да бъде изпълзвано за все една и съща тема; ще дойда в 12 часа на живо за да обсъждаме това, което са казали събеседниците ми в предаването (на запис) от 11 ч. (Мислех да говоря с г-жа Горчева и с доц. Дойчев онлайн докато съм в студиото, но по разбираеми технически причини това сега-засега е трудно за осъществяване - и се принудих да се откажа.) 

Във връзка с последното имаме с Пашев идея: да инициираме събиране на средства от пловдивчани за да оборудваме с тях студиото с проектор или с по-голям модерен телевизор, с оглед да могат да се правят на живо онлайн-разговори със събеседници, които са далече, не са в студиото, но зрителите да могат да ги виждат или на стената, благодарение на проектора, зад водещия, или пък на голям телевизор, който камерата да го заснема. Смятаме, че гражданите и зрителите можем да помогнем поне малко да се модернизира студиото; снощи ходих в хипермаркет за техника, има добри проектори, струващи около 500 лева, а и доста големите и добри телевизори са почти толкова; е, и 1000 да са, не са кой знае колко, 1500 лева общо, вярвам, можем да съберем; как гледаш на тази инициатива? (На телевизора или на проектора, пък и с двете, могат да се пускат разни картини, снимки, клипчета и пр. докато текат предаванията или новините, които при това ще може да ги пуска самия водещ от лаптопа на бюрото!) 

Хубав ден и успешна седмица! 

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...





Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата. 

Няма коментари: