Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 март 2022 г.

Какъв урок изнесох на една прекалено страстна боковистко-путинистка интернетна оплювачка?


Някоя си другарка, нарекла се Dimitrova Agi, непрекъснато плюе(ше) по Премиера на България и в почивките публикува(ше) фейк-"новини", плюещи украинците; сиреч се оказа, че тя освен боковистка е и путинка. Въпреки това се захванах с нещо съвсем безнадеждно: да й преподам един урок. Ето какво тя е (беше) написАла, а по-долу вижте какво аз й казах и как започна "диалогът" ни: 

Dimitrova Agi: Киро признал, че България е силно зависима от руската газ. Просветление 😁💡... 

Dimitrova Agi: От държавата на Златките се превърнахме в държавата на Кировците - тежка некомпетентност и брътвежи 😢. 

Ангел Грънчаров: Кой е тоз "Киро" ма, другарке? Това да не Ви е мутрата Боко, че да го наричате така? 

Dobrina-Fortuna Stoyanova: Ангел Грънчаров не олигофрена киро е недругарю. 

Ангел Грънчаров: Dobrina-Fortuna Stoyanova Нещо искахте да кажете ли? 🙂 Щот нищо не казахте. 🙂 Щот казахте нищо. 🙂 

Ангел Грънчаров: Изисквам Премиерът на България Кирил Петков да бъде уважаван. Той не е "Киро" и пр. простотии. Той е лицето на България. Вие България не уважавате! 

Dobrina-Fortuna Stoyanova: Ангел Грънчаров вие не сте добре как може това да е лицето на България? Вие имате ли представа какво е България ,какво стои зад България, този палячо няма как дори да се докосне до това събудете се ! 

Dimitrova Agi: Ангел Грънчаров изисквам .... този пълен резил ... и уважение? За кое? Кога? В кой момент беше за уважение? 

Ангел Грънчаров: Dobrina-Fortuna Stoyanova Хубаво е поне малко да мислите като се изказвате. Овладяна сте от глупава емоция. 

Ангел Грънчаров: Dimitrova Agi Ще Ви го обясня както се обяснява на дете. Белким разберете. Той е премиер. Начело на една държавна институция е. Българска държавна институция. По тази причина, плюейки върху него, Вие плюете по институцията. Плюете фактически по държавата ни. Плюете по България. Ако имате още въпроси, питайте. Ще Ви отговоря. Аз съм учител и умея с търпение да обяснявам. На тия, които искат да разберат, съм готов да им помогна. 

Ангел Грънчаров: Каквото казах на Вашата двойничка Dobrina-Fortuna Stoyanova, се отнася и за Вас. 

Dimitrova Agi: Ангел Грънчаров ооооо германците хиляди пъти плюха Меркел. Никой не го иска този човек за премиер. Изумена съм как все пак успяха да го сложат на трибуната да се излага и да кепази България. България се представлява от грешния човек. Нито е родолюбец, нито е компетентен. 

Dimitrova Agi: Ангел Грънчаров дали? Успех ви пожелавам, докато наспамите всички тук, които мислим така. Пък да ви кажа, имам садистичен хумор и ниска емоционалност. Пак сте в грешка. 

Ангел Грънчаров: Говорите врели-некипели! Кой от българския народ Ви е упълномощил да говорите от негово име? Казвате "никой", моля Ви се, не искал г-н Кирил Петков за премиер! :-) Смешница! Е, аз го искам. И много други го искаме. Той законно беше избран за премиер. Други въпроси имате ли? 

(Другарката страстна боковистко-путинка тук вече яката запецна, не издържа повече и ме... блокира! Понеже съм добър психолог аз обаче вече бях копирал "разговора" ни и ви го предоставям...)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: