Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 20 март 2022 г.

Харесвате ли Владимир Путин и Бойко Борисов? В какво състояние тогава е душата ви?

 

Разказвам в пределно ясна, проста, достъпна, разбираема, сиреч популярна форма как става така, че душите на някои (за жалост немалко, т.е. прекалено много хора!) са толкова извратени, че душевни сили като чувствителността най-вече (пък и ума!) им е станала нездрава, увредена, те вече не си изпълняват ролята, което значи, че в резултат страдат от напълно неадекватни, неверни, илюзорни, фалшиви, лъжливи и пр. представи за нещата - и дори за света като цяло. И по тази причина не умеят да различават истина от лъжа, добро от зло, грозно от красиво, приятно от неприятно, нещо повече, стигат до жалкото положение лъжата да смятат за "истина", злото да го възприемат и оценяват като "добро", кривото - като "право", грозното - като "прекрасно" и т.н., и, респективно, истината да я приемат за "лъжа", доброто да им се чини, че е "зло" и т.н. 

Толкова тук. Останалото можете да разберете ако внимателно изслушате моята беседа. За което ви призовавам - нещата са изключително важни. 

Приятно гледане и приятни размисли ви желая! И най-вече ви желая да успеете да оздравите душите си - ако вече са започнали да страдат от глупави, от неверни представи, т.е. ако сте стигнали до незавидното положение да не можете да управлявате своя душевен живот. 

Не забравяйте да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Обожавам ги и двамата. Американците свалиха Борисов, а сега искат да свалят и Путин. Бойко ще се върне съвсем скоро и дано този път да бъде твърд като руския президент.

Анонимен каза...

Щом обожавате убийци, значи и самото убиване обожавате, нали така излиза? А лично Вие убивала ли сте?

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров каза: Щом обожавате убийци, значи и самото убиване обожавате, нали така излиза? А лично Вие убивал ли сте? 20.03.22 г., 13:38 ч.

Убивал съм жаба, но лично на теб, другарю Грънчаров с удоволствие бих ти извил врата като на пиле.

Йонко Пашев, братовчед на толупа ПашевЪ, когото ме е гнус да гледам

Ангел Грънчаров каза...

И по каква причина, другарко, ме мразите толкова силно, че мечтаете да ми отскубнете главата сякаш съм пиле, а не човек? Как да си обясним тази Ваша наклонност към безпочвени жестокости и към кръвожадност? А г-н Пашев защо го мразите толкова ма, другарко?

Анонимен каза...

Грънчаров, за тези дрънканици директно отиваш в архипелаг ГУЛАГ. :D