Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 16 март 2022 г.

Ах, таваришчи, какой невиданный кошмар: плохие западняци арестували багатствата на пропагандиста на таваришч Путин - таваришча Владимира Соловьёва?





ДОБАВКА:  Тъй лошите предатели на отечеството - на великата Руско-Советская империя на таваришча-императора Путина! - именно момчетата на гнусния продажник Навални виждате ли каква подлост сториха на тъй усърдния многогодишен и особено много заслужил пропагандист на войната с Украйна таваришч Владимир Соловьёв, имащ огромна заслуга за медийното оскотяване на малодушния и наивен масов руски телевизионен зрител!!!


Где теперь будет жить в омразном Западе тъй заслужилият путинец таваришч Соловьёв, где он будет отдыхать от усильного труда на благе Империи и лично таваришча-императора Путина?!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Георги Жеков каза...

Комунисти плячкосват богатствата на други комунисти. Защо презрените комунистически нищожества сравняват Путин с Хитлер, а не с масовия убиец и изверг Сталин? Наред с нормалните човешки същества, Сталин изби и толкова много комуняги, че дори и ние да дойдем на власт, няма да стигнем и 1/1000 от неговия успех.

Гледайте предаването на Георги Ифандиев от вчера в сайта diagnosa.net за да разберете истината. Отделете време и го изгледайте и вие, неуважаеми другарю Грънчаров, дано в тиквата ви пълна със сърпове и чукове влезе и малко истина.

Ангел Грънчаров каза...

На баба ти тиквата, таваришч Жеков, е била пълна със сърпове и чукове, не моята. :-) Между другото и твоята глава (нема да кажа тиква!) доста е пълна с петолъчки щом като манталитет, за жалост, си съвсем същия като тия, които уж плюеш, имам предвид комунистите. Вземи най-после прочети и разучи моята теория за огледалния антикомунизъм, която е в книгите ми, мама му стара, продължаваш да се излагаш поради невежеството си!

А този Ифандиев не ми е интересен, слаба ракия е той, не ми е на нивото, той може да впечатли само некой и друг комуноид, не мен, философа...

Ако искате, и двамата, и Ифандиев, и ти можете да се запишете на курсове при мен за да ви преподавам правилен и смислен антикомунизъм и най-вече как той трябва да се представя в медиите, щото нивото ви е като на комунистическите и съветските радиоточки от непрежалимото от такива като вас време на милиционеро-ченгесарско-социализмо-комунизЪма...

Хубав ден, яко заблудени ми човече!

(Не вервам да си мерзавец, който е на служба и който за пари прави това, което прави: тогава коя ли е истинската причина да активностите ти?! Помогни ми да решим тоз въпрос, щото той вълнува много от хората, които те знаят. Ако ми отговориш задоволително убедително, веднага идвам и се записвам в твоята АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!)

Георги Жеков каза...

Презряно нищожество. Наистина не ти е на нивото г-н Георги Ифандиев. Мярката за антикомунизъм е 1 ИФАНДИЙ! Той за разлика от теб, другарю, няма диплома от СеСеСеРе. Комунетата сте като проститутките, не ви интересува кой и какъв е клиента, а само да си плати. Затова преди веехте червените знамена, а днес се кичите със сините флагове на някакъв си ЕС (новото СеСеСеРе) и НАТО, срещу което сте се клели да воювате. Всички като теб трябва час по-скоро да изтекат в канализацията. Запада ни предаде и се сдуши с комунистите, за да продължи кървавото болшевишко робство. Бог да ви пази от комунисти и техните подлоги! С комунисти повече не разговарям, вредно е за здравето. Такива като Грънчаров ми натресоха рака. Но за щастие се оправих и продължавам битката.

Ангел Грънчаров каза...

Въпрос ти зададох. Остави плюването. Опитай се да го осмислиш, да го сфанеш и да ми отговориш. Също така решавай за обучението при мен. Ако не дойдете с Ифандиев да ви уча що е това антикомунизъм и комунизъм, ще продължите да се излагате. Не забелязвате ли, че ви харесват само комуноидите бре?! Какво означава това?!

Анонимен каза...

Жеков иска да избие всички, членували в БКП, нищо че повечето от тях вече са болни и немощни старци. Както и всичките им роднини до 9-то коляно. И да останат само едни "100-тина антикомуниста" от неговата нерегистрирана партийка, ако изобщо има и толкова.

Ангел Грънчаров каза...

Не само членувалите в БКП иска да избие Жеков. Мен примерно иска да ме убие и ме нарича "комунист" щото един от моите дядовци е бил комунист. :-) И щото съм учил в СССР, а не комунистическа тодорживкова България. Явно за него тодорживковото "образование" е перфектно...