Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 март 2022 г.

Какво обръщение направих към русофило-рубладжийските ангелчета непорочни?

Попитах публично таваришч прафесарат Ива Хрыстав: безплатно ли работи за руския имперски интерес, пропагандата му безкористна ли е? Он, канечна, упорито мълчит! 🙂 Что ли показва это так выразительное молчание?
Пачему, прочее, просто не скажет: я не люблю деньги, я идеалист, я путинофил и комунизмофил по своему глубокому убеждению. Я чист как моминой солзе! Я непорочный ангел! Я просто люблю таваришча Путина всем своим сердцем! Защо така не каже таваришчът, тагда ще се убедя, че всичко е ОК? А той мълчи и засилва подозренията ми. Предполагам тези подозрения не са само мои.
Преди време се говореше, че за воденето на хибридната (пропагандно-идеологическа!) война на Русия срещу европейска България Путин отделя некакви си там 40 милиона евра, те именно издържат разните тъй мило-прегледни сайтове, работещи за руския имперски интерес у нас. И телевизии има, които папкат руские деньги, да не споменавам сега гнусните им патреотични имена.
Добре де, Дачков, добре де, другарко Шаренкова, требва да се живее некак, без денги не става, ама не е ли резил човек да си продава душата на Дявола за проклетите денги? И не само душата си да продава - майната й на душата! - но и родината си да продава, а, кажете де, таваришчи, вас питам, не само клетия Дачков и тъй щастливата Шаренкова (той и она тоже са напълно непорочни кат таваришч прафесарат Ива Хрыстав, не ги обвинявам в нищо, естествено!).
Толкова от мен. Това спонтанно обръщение към родната рубладжийска сволочь написах ей-така, щот все некой требва да каже тия неща. Защото съвестта ми следва да е чиста, затова го написах.
Пък и ми се ще да помогна на тия, които се връзват на приказките на въпросните тъй усърдно работливи таваришчи. Не бъдете такива наивници де, що им се връзвате на лъжливите приказки?!
Аман от наивност де (забележете: не казвам малоумие, а само наивност...)!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

В България може и да има едни 2-3-4-5% истински русофили, които ценят и обичат голямата руска култура, литература и музика. Останалите "русофили" просто не познават тази страна, те не обичат нея, а нейните диктатори. Тази любов се подсилва от омразата не само към Запада,
а изобщо към свободата. Аз обожавам руската музика, имам немалка колекция от плочи, касети и дискове с нея, но и за миг не ми е хрумнало да се нарека русофил. Русия е страна с потенциал, винаги смачкван от някой диктатор тип Путин. Руснаците трябва да преборят страха си и да поискат достоен живот в достойна свободна страна, да се отърват от олигархично ченгеджийският кръг, контролиращ всичко - от църката, през културата и икономиката. Нека покажат че имат право
гордо да се наричат европейци, вместо да позволяват на техните диктатори да ги представят като азиатски варвари от преди няколко века.

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря за тъй хубавия (правдолюбив) коментар)! Спрях тук троловете, които само цапаха пространството, заради тях сериозните коментатори си бяха тръгнали: ще се радвам твоя пример да го последват и други сериозни хора...

Анонимен каза...

Пускайте ги троловете, какво толкова? Нека видят хората колко им е акъла на путинистите. Ако изпитате 10-тина заклети путинисти на тема руска култура/литература, едва ли и двама ще стигнат до 3-ка. :D
Аз съм българин и не съм нито фил, нито фоб. Умея да оценявам и да се наслаждавам на постиженията на всяка една нация. Светът е голям и пълен с красиви неща, стига да можем да ги открием. :)

Ангел Грънчаров каза...

Дърдорят простотии. Цапат. Сериозните хора избягаха от тази гнус. Плюят по мен. Няма нужда от тях. Стига толкова...