Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 5 април 2022 г.

Кметът Здравко Димитров: не можем да махнем Альоша щото иначе Путин ще нападне и България!



 

Кметът Здравко Димитров ни написа писмо (в отговор на искането ни да демонтира, да махне "Альоша!), в което твърди, че паметникът "Альоша" не можело, молим ви се, да се махне, т.е. смята, че той трябва да грози Пловдив вечно! Явно така силно го е страх от Путин, че не смее дори и да помисли да маха Альоша! 

Да, ама ние, от нашата Гражданска инициатива за махане на паметника на окупатора "Альоша" в Пловдив не сме съгласни - и ще направим нужното да опровергаем уж "десния кмет" на нашия хилядолетен град! Ние този позор за нашия град няма да допуснем! 

Затова група небезразлични граждани днес, 5 април 2022 г. направихме акция около упоменатата инициатива, отидохме в Кметството на Пловдив, след това при омбудсмана на Пловдив, опитвайки се да получим някои разяснения около тъй одиозното писмо от кмета Здравко Димитров, което получихме - и в което той ни обяснява, "водейки вода от 10 дерета", че тъй унизителният за пловдивчани паметник на окупатора трябва да грози хълма "Бунарджик" едва ли не вечно. Какво се случи можете да разберете ако гледате и трите части на видеото, на което заснехме главното от въпросната наша акция. 

Толкова тук. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

ЖИВКО ЖЕЛЕВ каза...

АКО ТВЪРДЕНИЕТО В ЗАГЛАВИЕТО Е ВЯРНО ТОГАВА РЯЗКО СМЕНЯМ ПОЗИЦИЯТА СИ И СЪМ ТВЪРДО ЗА ДА СЕ МАХНЕ ТОЗИ ПАМЕТНИК ХА ХА ХА

ГЕРБ позор каза...

ГЕРБ управляват от години София и Пловдив, а не смеят да пипнат паметника на съветската армия и Алъошата. Иначе са "най-дясната, антикомунистическа и евроатлантическа партия"...