Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 9 април 2022 г.

Елеонора Митрофанова: кога ще я изгоним и защо веднага трябва да свалим ветото на Македония за ЕС?

 

Засягам в коментара си тия два най-важни въпроса за момента в българската политика. И казвам това, което, за жалост, никой (от политиците ни) не сме е да каже: че руските мекерета Красью Каракачанов и Боко Борисов препънаха Македония от влизане в ЕС само защото така им нареди да направят таваришч Путин, т.е. изпълниха тъй злотворната руска поръчка, значи стъпкаха българския национален интерес хем за да угодят на руския имперски интерес, хем заради своя тясно-партиен интерес, щото Красью, естествено, искаше, като се правеше на върл патреотин, да излъже повечко българи, та да се навре у Парламенто - и пак да стане патерица на Боко в краденето, в лапането на облагите от властта!)! 

Тази е истината, ние, за жалост, в момента спрямо Македония и македонците постъпваме точно както Путин постъпва спрямо Украйна и украинците, което е срам и позор тъкмо за нас, ние себе си опозоряваме по този начин, а не братята македонци, нима е толкова трудно да се разбере това?! 

Толкова тук. Обосновавам позицията си, давам нужните аргументи в коментара в клипчето си. Призовавам ви да се вслушате в тях, аман от тъпи сметки, които си правим, аман от прословутото българско малоумие, от което, ако не се отървем най-скоро, като едното нищо ще прецакаме така себе си, че свят ще ни се завие! (То ни се е завил светът не от вчера, ама ние се правим на изоглавени че не го усещаме и дори и себе си лъжем, че нищо ни било немало!) 

Приятно гледане-слушане и приятни размисли ви желая! Смело коментирайте, не бъдете шушумиги, бъдете добри граждани! 

И да добавя традиционното: не забравяйте, моля, да натискате бутончетата, било за харесване, било за нехаресване, също така не пропускайте да се абонирате - ако все още не сте го сторили. 

Стига истината да не ви е безразлична де, ако не ви е безразлична, направете го, абонирайте се за нашия тъй правдолюбив канал! 

До нови срещи!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

Няма коментари: