Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 април 2022 г.

Нима не съзнавате, че искащите неутралитет на България "миролюбци" фактически подкрепят войната на агресора Путин?

 

Това клипче точно изразява българската низост, малоумието и малодушието на немислещия българин! Чуйте ме малко, таваришчи "миролюбци", дето сте направили това тъй сълзливо и толкова лъжливо пропагандно клипче, ето какво искам да ви кажа: 

Чакайте малко де: бъдете поне малко логични, не се излагайте чак толкова! Като сте против войната, бъдете против този, който я разпали, именно бъдете против таваришч Путин, агресорът, който нападна мирната и свободолюбива страна Украйна! Тогава ще има някакъв смисъл в "миролюбието" ви. 

А така де факто Вашият "неутралитет" е пряка подкрепа на агресивната война на Путин! Вие нима не осъзнавате, че така помагате на агресора, на масовия убиец Путин? 

Което е национално предателство: защото Путин воюва и против България, той, нападайки Украйна, нападна и България! (А война срещу България Путин води не от вчера, а от много години!) 

Та като сте против войната и за неутралитет, и при това не посочвате кой я разпали, вие фактически подкрепяте агресора Путин, подкрепяте имперска Русия, която е най-големия душманин на българската свобода и независимост. 

Засрамете се малко де: как не ви е срам да воювате на страната на най-големия душманин на българската свобода и независимост?!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Можем да помогнем според възможностите си. Не е добра идея да даваме С300 и Миг-29, те и без това са в лошо състояние, но военните ни заводи произвеждат много неща, които може да пратим.

Анонимен каза...

Правителството не праща военна помощ, но виждате че гони руските шпиони. Нима това е малко? Едва ли каквато и да е военна помощ от България би обърнала войната.